• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUDAR PRIJEDOR: Od marta do juna 50 % manje plate

Autor mondo.ba

Predsjednik Upravnog odbora Rudar Prijedora Darko Milunović zahvalio je igračima, trenerima i radnoj zajednici što su pristali da im u periodu od marta do juna bude isplaćivano po pola plate.

 FK Rudar Prijedor: Od marta do juna 50 % manje plate  Izvor: MONDO

"Rad smo obustavili 15. marta, a poslije toga neki ugovori su korigovani, neki sponzori su bili primorani da odustanu i prolongiraju partnerstvo u klubu. Prihod od ulaznica i članarina u školi ne postoje i morali smo da donesemo takvu odluku. Ponuđeni su i tačni rokovi za isplatu tih dijelova plata, što su svi prepoznali kao jedini realan scenario i klub će ući potentno u početak naredne sezone. Iskreno želim da zahvalim svima, ali želim i da naglasim da ukoliko bi prvenstvo bilo igrano od 1. juna, svi bi za taj mjesec dobili cijelu platu i automatski bi bili korigovani ovi sporazumi. Kao iskreni sportski radnici priželjkujemo taj scenario, ali to ne zavisi od nas", izjavio je Milunović, a prenio "Glas Srpske".

Planirano je da ovaj period bude iskorišćen za završetak započetih aktivnosti na formiranju novog tima, sređivanju terena Suvi Prijedor, za postavljanje reflektora, sređivanje glavnog terena do početka naredne sezone i izgradnju novog pomoćnog terena.

Prijedorčani su do prekida Prve lige Republike Srpske zbog pandemije koronavirusa bili na drugom mjestu iza Krupe, koja je sakupila čak 11 bodova više.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC