• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kristijana Ronalda su maltretirali u Mančesteru, ali nije se obazirao"

Autor mondo.ba

Nekadašnji saigrač Kristijana Ronalda u Mančester junajtedu, Danac Mads Tim otkrio je engleskim medijima da su samopouzdanje i odlučnost Portugalca osigurali njegov današnji status u svijetu fudbala.

 Mads TIm: Kristijano Ronaldo, maltretiranje u Mančester junajted Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Tim je počatkom 21. vijeka bio član "crvenih đavola" kada je u ekipu Ser Aleksa Fergusona iz lisabonskog Sportinga stigao portugalski napadač.

Danski fudbaler je izjavio da su tada maltretirali Ronalda, da su mu se rugali, ali da se on uprkos svemu nije plašio da bude to što jeste.

Možda će vas zanimati

"Kao i mene, i Ronalda su maltretirali kad je došao u klub sa 'Old Traforda'. Sa onom kosom, koju je brzo ošišao i svojim akrobacijama kojim je probao da impresionira trenere", rekao je Danac.

Potom je izdvojio dvojicu iskusnih igrača koji su posebno imali pik na mladog Kristijana. Riječ je o Geriju Nevilu i aktuelnom menadžeru "đavola" Ole Gunaru Solskjeru.

"Dodaj loptu, dodaj sada, dođavola", stalno su Nevil i Solskjer vikali na njega kad su igrali utakmice protiv drugog tima Junajteda.

Ali, Kristijano se prema njegovim riječima, nije libio sukoba sa nadređenima u klupskoj hijerariji što ga je dovelo do pobjede.

"Bio je potpuno ravnodušan prema ostalim saigračima. Nije mario previše niti im pridavao pažnu. Bilo je uvijek samo ja, ja, ja, ja. Kristijano Ronaldo. CR7", dodao je danski fudbaler.

Portugalac je na "Old Trafordu" proveo šest sezona i izrastao u jednog od najboljih fudbalera planete što je "naplatio" 2009. godine transferom u Real Madrid za 90 miliona evra.

Tim smatra da je upravo njegov mentalitet, a ne igračka sposobnost, omogućio da postane jedan od najboljih u istoriji fudbala.

''Ronaldo nije najbolji fudbaler s kojim sam igrao, ali je najfokusiranija osoba koju sam sreo u životu", zaključio je Tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC