• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentinski napadač pred klupskom kaznom zbog "dugog jezika"

Autor mondo.ba

Član Serije B Krotone najavio je disciplinski postupak protiv Maksija Lopeza

 Krotone kazna Maksi Lopez Izvor: Getty Images/Getty Images Europe

Argentinski napadač Maksi Lopez, koji je tokom karijere nosio, između ostalog, i dres slavne Barselone, od ljeta prošle godine je član italijanskog drugoligaša Krotonea.

Za sada se nije istakao nekim spektakularnim golgeterskim učinkom jer je na osam utakmica, na koliko je nastupio u Seriji B, postigao samo jedan gol. Ipak, u danima kad nema fudbala zbog pandemije virusa korona, pošlo mu je za rukom da se nađe u centru pažnje.

Možda će vas zanimati

Naime, italijanski drugoligaš saopštio je da će protiv 36-godišnjeg Lopeza pokrenuti disciplinski postupak zbog izjava u argentinskim medijima, a u vezi sa trenutnom situacijom u Seriji A, koja se ne igra skoro dva mjeseca zbog borbe sa virusom korona.

"Da u Italiji urade isto što su uradili Francuzi, izbio bi Treći svjetski rat", rekao je Lopez za argentinsku TV stanicu "TyC Sports".

I nije se na tome zaustavio. Naprotiv.

Osim Rivera, Barselone i Krotonea, Lopez je još igrao za Majorku, Moskvu, Gremio, Kataniju, Milan, Sampdoriju, Kjevo, Torino i Udineze.

"Predsjednik Lacija Klaudio Lotito je ovdje predsjednik Saveza, a ne Gabrijele Gravina. Prema Lotitu, mogli smo još prije mjesec dana da izađemo na teren i igramo", rekao je Lopez, koji će zbog "dugog jezika" biti kažnjen od strane Krotonea.

Inače, ovaj klub, sinoć smo pisali o tome, biće možda i jedan od najvećih dobitnika iz cijele trenutne situacije.

Na sinoćnjem sastanku predstavnika tri asocijacije – igračke, trenerske i sudijske – i vrha Saveza, odlučeno je da će, ukoliko ne bude uslova da se liga završi na terenu, biti ispadanja iz lige i promocije iz nižeg u viši rang.

Holandski model poništavanja sezone (bez proglašavanja timova koji ulaze i ispadaju) u Italiji neće biti primijenjen, a Krotone se u trenutku prekida Serije B, deset rundi prije kraja, nalazio na drugom mjestu koje sigurno vodi u elitu za narednu sezonu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC