• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester siti se žalio, poznato je kada se odlučuju o njihovoj sudbini!

Autor Dušan Ninković

''Građani'' će čekati kao na iglama.

 Kazna-za-Mancester-siti-izbacivanje-iz-Evrope-finansijski-fer-plej-UEFA-sud-za-sportsku-arbitrazu Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Još su u konkurenciji za postanu prvaci Evrope. Ali, još postoji šansa da u naredne dve sezone budu izbačeni iz evropskih takmičenja.

Bio bi to ogroman udarac za Mančester siti, koj ibi u tom slučaju morao da se pozdravi sa nekim od najboljih igrača svog tima.

Možda će vas zanimati

''Građani'' su podneli pritužbe na odluku da budu izbačeni iz Evrope na dve sezone, a o njihovim žalbama će se odlučivati u ponedeljak. Posledice koje bi moglo da izazove izbacivanje su nesagledive.

Tim koji se prethodnih godina gradio da bude jedan od najboljih u Evropi bi se urušio preko noći. Pitanje je šta bi bilo sa Pepom Gvardiolom, pitanje je ko bi želeo da nasledi tim od njega, a ni igrači ne bi bili presrećni da se bore samo u Engleskoj.

Mnogi su na meti velikih, bogatih klubova i mnogi bi mogli da promene sredinu. Naravno, ukoliko odluka bude nepovoljna po prošlosezonskog šampiona Engleske.

Siti se Sudu za sportsku arbitražu obratio sa dva prigovora, nakon što je UEFa izrekla kaznu za engleski tim. Zbog kršenja pravila u periodu od 2012. do 2016. godine, tim iz Mančestera mora i da plati 30 miliona evra.

Pored potencijalnih odlazaka igrača, suspenzija iz Evrope bi napravila ogromne finansijske i organizacione probleme klubu. Tako bi plavi tim iz Mančester bio u nepovoljnoj poziciji u odnosu na najveće rivale.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC