• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će biti novi predsjednik Borca: Krstajić "otpao", fotelja Malbašiću?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Skupština je legitimna i demokratska, svi imaju pravo kandidature, da iznesu svoje planove i ciljeve, ali u ovom trenutku Malbašić je najozbiljniji kandidat za mog nasljednika", poručio je aktuelni predsjednik Borca Vico Zeljković.

 Stojan Malbašić novi predsjednik FK Borac Banjaluka umjesto Vice Zeljkovića Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac danas je zvanično dobio generalnog sponzora, kompaniju m:tel, a uskoro bi trebalo da dobije i novog predsjednika, odnosno nasljednika Vice Zeljkovića.

Izborna skupština zakazana je za 6. avgust, a kako sada stoje stvari, najbliži fotelji "crveno-plavih" je Stojan Malbašić.

Možda će vas zanimati

"Legenda kluba, nekadašnji igrač koji je ostvario najveći uspjeh s klubom i podigao pehar namijenjen osvajaču Kupa maršala Tita, Stojan Malbašić, čovjek koji je cijeli život u Borcu na raznim funkcijama, glavni je kandidat za predsjednika kluba i to bi bila kruna njegove karijere", poručio je danas Zeljković.

"Razgovarali smo s njim, nema tu nikakvih tajni. Želimo da nastavimo sa ovim što smo radili do sada, da ne bude nikakve neizvjesnosti. Pojedinac ne može da vodi klub, tim okupljen oko mene, uprava, kompletan menadžment, zaslužni su za sve što smo uradili", dodao je prvi čovjek banjalučkog premijerligaša.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Iako je ranije bilo govora da bi Mladen Krstajić mogao da preuzme funkciju predsjednika kluba, kako sada stvari stoje, male su šanse da se to desi.

"Na ovu temu razgovarali smo i sa gospodinom Krstajićem. Postoje tu još neke šanse, o svemu ćemo još pričati ovih dana, ali mislim da su njegove ambicije usmjerene ka trenerskom i selektorskom poslu. Moje mišljenje, sa čim se on i složio, je da ne treba da mijenjamo predsjednika svakih pola godine. Bitan je kontinuitet vođenja klubom da bi se ostvarili rezultati. Krstajić bi sigurno dobro došao Borcu, ali u ovom trenutku za obje strane je bolje da svako ide svojim putem. Ali, skupština je legitimna i demokratska, svi imaju pravo kandidature, da iznesu svoje planove i ciljeve, ali u ovom trenutku Malbašić je najozbiljniji kandidat za mog nasljednika", zaključio je Zeljković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC