• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Niko nikada nije imao čudniji prelazni rok: Svi ste na prodaju! Ne, čekaj, ti nisi!

Autor Dušan Ninković

Ovo se, na ovako ozbiljnom nivou fudbala, verovatno dešava po prvi put u istoriji.

 https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1361217/Valensija-prelazni-rok-transferi-prodaja-Primera.html Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Neki su već otišli iz kluba, a mnogi će to tek da urade, u narednim danima.

Klub je u totalnom rasulu, a njegov vlasnik je još krajem prethodne sezone pokazivao da ga uopšte ne zanima šta navijači misle o tome što se dešava. Velike probleme Valensija ne uspeva da reši ni ovog leta.

Možda će vas zanimati

Tako su klub već napustili Kokelan i Pareho, koji će sada biti tandem u Viljarealu, a taj tim je zainteresovan i za Gabrijela Paulistu, bivšeg igrača Arsenala. Sve zajedno, oko 15 miliona evra. Trojica startera ''slepih miševa'' iz prethodne sezone.

Ne samo da se lista tu ne završava, nego tu tek počinje. Oni koji nisu otišli mogu da počnu da pakuju kofere jer uskoro hoće. Svi su na transfer listi!

Vlasnik Piter Lim smatra da je klub previše pogođen korona virusom i finansijskom situacijom, pa želi da se u što kraćem roku reši velikih plata. Zato su na prodaju svi igrači osim Hoze Gaje, levog beka koji bi na tržištu, čak i u ovim uslovima, mogao da dostigne lepu cenu.

Tokom prethodne sezone je Valensija promenila trojicu trenera, a u novo prvenstvo bi trebalo da uđe sa Havijem Grasijom, bivšim strategom Votforda na klupi. ako ništa drugo, on je navikao da radi u ''ludilu'' od kluba.

Kada je iz kluba odlazio jedan od najtalentovanijih igrača, Feran Tores, ispričao je kako su ga u Valensiji često ponižavali i kakve je sve traume imao zbog toga. Kasnije je zbog napuštanja ekipe plakao dugogodišnji kapiten Dani Pareho, koji je ''oteran iz kuće''.

Piter Lim vidi Hoze Gaju kao materijal za kapitena u narednoj sezoni, pa su svi sem njega dostupni na tržištu. Samo treba da počnu da stižu ponude.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC