• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Reflektori na Gradskom stadionu prošli test, Borac i Krupa u noćnom terminu

Autor mondo.ba

Iako je prvobitno bilo planirano da meč bude odigran od 16 časova, komšijski derbi igraće se od 20.10 časova, uz direktan prenos na Areni Sport 1.

 Borac i Krupa igraju u noćnom terminu ponedjeljak 20.10 Arena Sport 1 6. kolo mtel Premijer liga BiH Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Duel šestog kola m:tel Premijer lige BiH između Borca i Krupe prvobitno je bio zakazan za ponedjeljak od 16 časova, ali će komšijski derbi ipak biti odigran u večernjem terminu, i to od 20 časova i 10 minuta.

Naime, na Gradskom stadionu novi reflektori su sinoć testirani, sve je prošlo kako je planirano, pa je od Fudbalskog saveza BiH u Banjaluku stiglo "zeleno svjetlo" za promjenu terminu.

Možda će vas zanimati

S obzirom da ovih dana vladaju velike vrućine, nema sumnje da će ova vijest obradovati igrače oba tima, ali i njihove trenere, koji će ipak igrati u nešto podnošljivijim uslovima nego što bi to bio slučaj da utakmica počne u 16 časova.

Kako smo ranije pisali, Borac u bh. eliti nikada do sada nije pobijedio Krupu, pa će "crveno-plavi" sutra imati veliki motiv da savladaju četu iz Krupe na Vrbasu.

Prisjetite se šta su u najavi sutrašnjeg duela, koji će direktno prenositi Arena Sport 1, poručili iz Borca i Krupe.

Uz utakmicu manje, Borac je sa devet bodova trenutno četvrtoplasirani tim prvenstva, a eventualnim trijumfom protiv Krupe sa dva ili više golova razlike, zasjeo bi na lidersku poziciju. S druge strane, Krupa je na pretposljednjoj poziciji sa samo četiri boda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC