• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako "podbada" samo veliki igrač: Lane Jovanović je oduševljen Sergejem, ima poruku za reprezentaciju Srbije!

Autor Nebojša Marković

On nikada nije zaigrao na Evropskom prvenstvu, ova generacija bi i dalje mogla.

 Milan-Lane-Jovanovic-o-Sergej-Milinkovic-Savic-Srbija-Norveska-2-1-EURO-baraz-kvalifikacije Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije plasirala se u finale baraža za plasman na Evropsko prvenstvo, a junak te pobjede bio je Sergej Milinković-Savić.

Juče se za MONDO o sjajnoj partiji zvijezde Lacija govorili Milan Kosanović i Veljko Paunović, ljudi koji vrlo dobro poznaju sve njegove kvalitete. Sada se oglasio i Milan "Lane" Jovanović.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji reprezentativac Srbije je u razgovoru za "Novosti" govorio o odličnoj igri "džokera" Ljubiše Tumbaković na meču protiv Norveške, ali i o igri čitavog tima.

"To su važni momenti. Svaka pobjeda koja miriše na nešto važno, kao na Evropsko prvenstvo, zauzima visoko mjesto. Najvažnije je da Sergej tek treba da pobjeđuje i da se pokazuje, i to još puno godina. Mlad je i nadam se da će ostaviti veliki trag u reprezentaciji Srbije", kaže, za "Novosti" Milan Jovanović.

Čovjek koji je za Srbiju upisao 44 nastupa i igrao na Svjetskom prvenstvu 2010. godine ne krije da sa velikom strašću gleda utakmice "orlova" i ponovo hvali Milinković-Savića.

Lane: Sada smo mi favoriti

"Sada smo mi favoriti, ali moramo biti pametni i skromni. Ovo je bio samo jedan dio i daj Bože da nam ovo postane navika, od ambijenta, forme, igre i rezultata još dugo, dugo vremena."

"Sergej je vrlo hladnokrvno i majstorski odreagovao u momentu, i to veoma važnom, što je odlika velikih igrača. Čekao se momenat njegovog nadahnuća, pokazao je potencijal u važnoj utakmici i sada će lakše i rasterećenije da igra za reprezentaciju Srbije", kaže Jovanović.

On se osvrnuo i na sam meč.

"Nisu nas Norvežani ozbiljnije ugrozili, a osujetili smo njihove najveće potencijale iz prekida. S druge strane, bili smo kreativni i razigrani i čudo je šta smo sve stvorili i promašili. Odlična utakmica u kojoj smo sve vrijeme bili bolji rival i bilo bi nepravedno da je ishod drugačiji. Norveška je, iz mog ugla, precijenjena. Imamo daleko kvalitetnije igrače od njih, ali dobro je što smo bili oprezni i igrali bez uloge favorita", zaključio je Milan Jovanović.

Srbija odlučujući meč za plasman na Evropsko prvenstvo igra 12. novembra protiv Škotske u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC