• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović pomogao Atlanti ka velikom preokretu: Pobijedio i odlični Avdija i dobio "lekciju" od Vestbruka (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Zanimljivo veče u NBA predsezoni.

 Bogdanović pomogao Atlanti ka velikom preokretu: Pobijedio i odlični Avdija i dobio "lekciju" od Vestbruka (VIDEO) Izvor: Brandon Dill/FR171250 AP, Tanjug/FR171250 AP/Brandon Dill

Još jedno solidno veče za Bogdana Bogdanovića u NBA predsezoni.

Srpski bek učestvovao je u velikom preokretu Atlante u pobjedi nad Memfisom 117:116.

Možda će vas zanimati

Bogdanović se polako privikava na nove saigrače u redovima Hoksa, a u trijumfu nad Grizlisima učestvovao je sa 10 poena i sedam asistencija.

Bio je to odličan preokret Atlante koja je veći dio meča zaostajala za Memfisom, ali su "minus" od 19 poena uspjeli da nadoknade i u posljednjoj četvrtini naprave seriju uz pomoć koje su stigli do trijumfa.

Bilo je čak 100:87 za Memfis na oko osam minuta do kraja, ali je poslije pogotka Bogdanovića, ekipa Atlante krenula u seriju.

Napravili su u jednom trenutku seriju 16:0 kojim su stigli do izjednačenja, da bi na kraju Brandon Gudvin svih šest poena na meču postigao u završnici, donijevši pobjedu Atlanti.

Bogdanović je za 28 minuta na terenu imao 3/5 sa linije penala, 2/7 za dva i 1/5 za tri, a uz to je zabilježio i sedam asistencija i dva skoka.

Najbolji u timu Atlante bili su Danilo Galinari sa 19 i Kem Rediš sa 18 poena, dok su Grizlise predvodili Dilon Bruks sa 17 i Dža Morant sa 15 poena.

Bogdan Bogdanović u pobedi Atlante protiv Memfisa
Izvor: YouTube/NBA Highlights

Za to vrijeme, u uzbudljivoj završnici su Vašington Vizardsi savladali Detroit 99:96, a Deni Avdija je ostao na korak od "dabl-dabl" učinka.

Sin nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Zufera Avdije ubacio je devet poena i ostvario 10 skokova i dvije asistencije u pobjedi Vizardsa u meču u kojem su gotovo sve vrijeme vodili protiv Pistonsa.

Tomas Brajant je predvodio Vašington sa 22 poena i sedam skokova, dok su u Detroitu najefikasniji sa po 14 poena bili Derik Rouz i Džeremi Grant, a Džoš Džekson je dodao 13.

Jedan od zanimljivijih detalja sa tog meča odigrao se kada je Rasel Vestbruk u razgovoru sa Denijem Avdijem objašnjavao mladom rukiju šta i kako treba da radi, očigledno pokušavajući da da na samopouzdanju doskorašnjem igraču Makabija.

U preostalom meču NBA predsezone, Orlando je savladao Šarlot 120:117, a zapaženu ulogu u pobjedničkom timu imao je Nikola Vučević sa 18 poena i 12 skokova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC