• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić šokirao NBA ligu, obećava titulu Denvera: Ako je osvojim ovde, više će vredeti!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski centar ima plan kako se stiže do trofeja.

 nikola-jokic-denver-nagets-nba-sampionska-titula-prsten-trejd-odlazi-iz-kluba Izvor: Profimedia

Nikola Jokić ubedljivo je najbolji igrač Denvera, a da bi planovi bili ispunjeni, saigrači će morati da ga prate. Potrebna je veća pomoć srpskom centru da bi ispunio cilj u timu iz Kolorada - osvajanje NBA titule!

Možda će vas zanimati

Prethodne sezone je ''dovukao'' ekipu do finala Zapadne konferencije i smatra da ekipa može i više od toga. Možda baš zbog toga ove sezone on lično igra bolje!

Trejd u neki drugi, popularniji, veći ili bolji tim nije opcija! Dolazak neki velikih zvezda u NAgetse takođe. Jokić hoće titulu sa ovakvim Denverom!

''Nivo poverenja koji imam u čitavu organizaciju, osoblje, igrače, sve koji rade u klubu... je ogroman. Ako osvojim titulu sa Denverom, mislim da će se to vrednovati više nego da sam otišao negde ili da je neko drugi došao ovde'', rekao je srpski košarkaš.

I dok mnogi smatraju da bi Nikola Jokić veće šanse za NBA prsten imao u nekoj drugoj ekipi, ili kada bi tim iz Kolorada doveo još jednu veliku zvezdu u tim, Somborac ne misli tako.

''Radije bih da osvojim titulu sa Denverom nego sa nekom drugom ekipom. Više vrednujem prijateljstva i odnos koji smo ovde izgradili nego nego titulu. Neće me previše uzrujati ako ne stidnemo do šampionske titule'', istakao je srpski centar.

Prethodne sezone Denver se plasirao u finale zapadne konferencije, što je njihov najbolji rezultat u sezoni još od 2008. godine. Ove sezone su imali nešto slabiji početak, ali su trenutno na petom mestu Zapada, sa 22 poebede i 15 poraza.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC