• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao protiv Koreje, samo mnogo teže! Zlatne Srpkinje se oglasile pred četvrtfinale, sve su složne - sad je najbitnije!

Autor Nikola Lalović

Žrijeb nam nije bio naklonjen, ali moramo da idemo na pobjedu.

 Kosarkasice-pred-cetvrtfinale-Olimpijskih-igara-sa-Kinom Izvor: Profimedia

Ostaćemo budni do kasno zbog srpskih košarkašica koje u srijedu od 3:00 po našem vremenu igraju meč četvrtfinala Olimpijskih igara sa Kineskinjama. 

Poslije poraza od Španije i pobjeda nad Južnom Korejom i Kanadom srpski tim očekuje težak ispit protiv tima koji gaji agresivan stil igre.

"Biće to teška i nezgodna utakmica, posebno zato što igramo protiv veoma agresivne ekipe. Vidjeli smo protiv Koreje kako izgleda ta košarka, a Kina je još jača. Svaka utakmica četvrtfinala je teška. Mi moramo da ispravimo naše greške, da pokažemo našu energiju iz svih ovih godina i to je jedini način na koji možemo doći do pobjede. Ja se nadam da ćemo uspjeti u tome i da ćemo zadovoljne završiti utakmicu protiv Kine", rekla je Ana Dabović za sajt KSS.

Za sada su Kineskinje impresionirale na ovih Olimpijskim igrama i stigle do tri pobjede. Redom su padali Portoriko, Australija i Belgija, a Aleksandra Crvendakić smatra da će duel sa Kineskinjama biti ključ ovog turnira.

"Očekuje nas najvažniji meč na turniru. Vidjeli smo da nas je Koreja dosta namučila, a Kina ima sličan stil igre i mnogo je kompletnija. Imaju bolje igračice i na spoljnim i na centarskim pozicijama. Smatram da će većina stvari na terenu zavisiti od nas i fokus treba da bude na našoj igri. Da pokažemo pravu igru, koju nismo imale u grupnoj fazi i vjerujem da ćemo to uspjeti da uradimo u četvrtfinalu", istakla je Aleksandra Crvendakić.

Žrijeb nije bio na strani srpskih djevojaka, pa će tako u slučaju pobjede Srpkinje u polufinalu igrati sa boljim iz duela Australije i Sjedinjenih Američkih Država.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC