• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović nam je svima otvorio vrata: Saša Đorđević dočekao Partizan u Istanbulu (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

"Nisam imao viziju takve veličine cijelog Fenerbahčea", rekao je Saša Đorđević poželivši crno-bijelima dobrodošlicu u Turskoj.

 đorđević dočekao obradovića i partizan u istanbulu Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana stigli su na jak turnir u Istanbulu, gdje će u dvorani Fenerbahčea u subotu igrati protiv Monaka, a u nedjelju protiv Fenerbahčea ili Uniksa.

Crno-bijele je dočekao Aleksandar Saša Đorđević, ikona kluba, strijelac legendarne trojke za titulu prvaka Evrope 1992. (i to baš u Istanbulu) i sadašnji trener Fenerbahčea.

Možda će vas zanimati

"Biće izuzetno jak turnir, možda je još rano u sezoni, ali svaka ekipa će se truditi da da maksimum. Naravno da smo svi prepuni jako pozitivnih utisaka, prije svega vezanih za kvalitet ljudi koji rade u klubu i oko njega, izuzetno bliski našem karakteru, osjećamo se jako lijepo i trudimo se da radimo jako", rekao je Đorđević za Partizanovu klupsku televiziju.

Đorđević je naslijedio Igora Kokoškova ovog ljeta nakon što je osvojio titulu prvaka Italije sa Virtusom i priznaje da ga je prijatno iznenadilo sve što je vidio u Istanbulu.

"U suštini, sve je sređeno, svako zna svoj posao, počev od generalnog menadžera Mauricija Gerardinija, predsjednika Sertača, naravno i glavnog predsjednika Alija Koča, koji je uvijek prisutan. Nisam imao ovakvu viziju takve veličine cijelog Fenerbahčea. Na taj način ih nisam vidio, tako da me je to jako prijatno iznenadilo", dodao je on.

Naravno, prije Kokoškova i Đorđevića na istoj klupi sjedio je Željko Obradović i sa Fenerbahčeom pisao istoriju od 2013. do 2020, osvojivši i Evroligu 2017.

"Željko Obradović je ostavio neizbrisiv trag. On je čovjek koji je svima nama utkao put i otvorio vrata na neki način. Prema tome, sa naše strane velika zahvalnost", dodao je Đorđević.

Saša Đorđević
Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC