• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Favorizovana Igokea gostuje u Baru: Mornar traži prvu pobjedu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Igokea veliki favorit protiv Mornara!

 košarka aba liga Mornar dočekuje Igokeu najava Izvor: ABA liga

Nakon što je u prošlom kolu ABA lige doživjela poraz od Cedevita Olimpije, Igokea će u sedmom kolu odmjeriti snage sa Mornarom.

Crnogorska ekipa je u prvih šest utakmica doživjela isto toliko poraza te se nalazi na začelju tabele. Igokea je u dosadašnjem dijelu prvenstva na polovičnom učinku sa tri pobjede i tri poraza.

Možda će vas zanimati

“Poslije poraza u prošlom kolu od ekipe Cedevita Olimpije pokušali smo što detaljnije uraditi analizu i da ukažem svojim igračima na detalje gdje su uradili neke loše stvari na toj utakmici. Iskoristili smo ovu sedmicu da pokušamo da popravimo te elemente igre i da to dignemo na viši nivo. Očekuje nas teško gostovanje ekipi Mornara. Oni nisu na nivou rezultata koje su očekivali i gledajući kvalitet tog tima, međutim ja respektujem rad kolege Pavićevića i naravno tih igrača tamo", rekao je Dragan Bajić, trener Igokee.

Bajić tvrdi da njegov tim nije uzdrman nakon domaćeg poraza od Cedevita Olimpije i da nema potrebe da se on tragično shvata.

"Sigurno je da u Baru moramo dati svoj maksimum i biti tokom cijele utakmice skoncentrisani ako želimo da ostvarimo pobjedu. Očekujem dobru reakciju poslije domaćeg poraza, a nekad ne trebamo baš tragično shvatiti poraz i sigurno se mogu izvući dobre stvari iz tog poraza i ja se nadam da će tim dobro odreagovati”, dodao je trener Aleksandrovčana.

Izvor: KK Igokea/Nenad Vuruna

Igrač Igokee Stefan Fundić smatra kako njega i njegove saigrače očekuje teška utakmica te da sadašnje stanje na tabeli ne odražava realni kvalitet ekipe Mornara.

“Idemo tamo maksimalno skoncentrisani, dobro se spremamo. Idemo na pobjedu, znamo da neće biti lako, ali probaćemo da se skupimo i da ispoštujemo sve ono što smo spremali za tu utakmicu”, dodao je Fundić.

Meč u Baru je na programu u subotu od 21.00 čas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC