• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobra vijest sa treninga Zvezde: Vajt opet uzeo loptu! Nakon teške povrede, Amerikanac ponovo šutira na koš (FOTO/VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Dva mjeseca od stravičnog pada, Eron Vajt ponovo radi kraj saigrača. Pogledajte kako za sada izgledaju njegovi treninzi.

 kk crvena zvezda eron vajt ponovo radi sa loptom Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Nemanja Stanojčić

Dan uoči utakmice Crvena zvezda - Asvel (četvrtak, 19.00), novinari su posjetili dio treninga crveno-bijelih koji je otvoren za javnost i sa njega javili dobru vijest.

Američki košarkaš Eron Vajt oporavlja se od loma ruke i počeo je i da šutira na koš. On je dva mjeseca van terena zbog teške povrede, a trener Zvezde Dejan Radonjić objasnio je kakva situacija sa njegovim povratkom.

"On je jako blizu tog pregleda, koji će odraditi sljedeće nedjelje, a na kojem ćemo dobiti dozvolu ili ne za početak treninga u kojima će moći da radi sa kontaktom. On je sad u posebnom režimu, bez kontakta, posebno kada je u pitanju lijeva ruka. Čekamo taj snimak i ako dobijemo dozvolu postepeno ćemo ga uvoditi u nove vežbe i pripremaćemo ga za početak rada sa ekipom, uz nadu da će to biti brzo", rekao je šef struke crveno-bijelih.

Pogledajte kako Vajt trenira.

Takođe, tu je i Nikola Ivanović, koji je prethodnih nedjelja odsustvovao zbog korone.

"Nikola Ivanović je poslije pauze koju je imao počeo da trenira i pokušaćemo poslije zadnjeg treninga da procijenimo da li će i koliko moći da nam pomogne. Nadamo se da će biti sa nama i da će nam dati doprinos protiv odličnog Asvela".

Novi plejmejmejker Stefan Marković potpisao je za Zvezdu i uskoro će se pridružiti ekipi.

"Još nije uradio trening sa nama i nije registrovan, na osnovu onoga što budemo vidjeli i pravila, pravićemo analizu i procjenu šta i kako dalje", rekao je Radonjić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC