• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ceca grmi u NBA, Dončić se zagrijava: Opet srpski narodnjaci trešte u Dalasu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Slovenački košarkaš Luka Dončić često pušta srpsku muziku, ali ovog puta je Cecu slušala cijela hala.

 nba pjesma Cece na zagrijavanju Dalasa Izvor: Twitter/townbrad/printscreen

Velikim dijelom zahvaljujući Luki Dončiću i njegovom saigraču Bobanu Marjanoviću, srpska muzika osvaja NBA ligu. Prethodnih godina su i neke druge NBA zvijezde sa ovih prostora, poput Nikole Jokića ili Jusufa Nurkića puštale narodnjake amerikancima, ali Dalasov tandem prednjači u tome!

Pred meč koji je Dalas igrao protiv Vašingtona i izgubio (120:114), Dončić se zagrijavao iz Cecin veliki hit "Lepi grome moj".

Dok su igrači oba tima obavljali posljednje pripreme pred meč, u praznoj hali Dalas Maveriksa jasno su se čuli stihovi poznate srpske pesme. Vjerovatno po Lukinoj želji, pošto je poznato da NBA igrači mogu da utiču na muziku koja se pušta u hali.

Teško da iko više voli srpske narodnjake od reprezentativca Slovenije, koji koristi svaku priliku da upozna navijače u SAD sa svojim muzičkim ukusom. Tako su do sada imali priliku da čuje pesme "Zidovi" Dare Bubamare, "Miki, Milane" Vere Matović, "Zaboravi broj" Nataše Đorđević, "Anonimna" Slobe Vasića, "Koktel ljubavi" Nedeljka Bajića i druge.

Pogledajte kako je to izgledalo:

I dok su se sa zvučnika odjekivale riječi "srce je u srcu kucalo, ma reci gde je zapelo", Luka je napravio kratku pauzu kako bi se rukovao sa poznatim Amerikancem. Njegov gost na ovom meču bio je Džejmi Foks, glumac, komičar, muzičar i šta sve ne u SAD.

Između ostalog, Foks ima veliku ulogu u filmu "Spajdermen: Put bez povratka", u kojem glumi jednog od negativaca i ponavlja svoju ulogu iz 2014. godine. Ovaj film treba da doživi premijeru 17. decembra i očekuje se da krajem ove i početkom naredne godine bude jedan od najvećih hitova svjetskih bioskopa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC