• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očekuju da pričam o budžetu, a ja ću o velikom Željku Obradoviću: U Crnoj Gori ponosni jer dočekuju "Žoca" i crno-bijele

Autor Dragan Šutvić

Lijepe riječi iz Bara na račun srpskog kluba i najvećeg trenera.

 aba liga mornar partizan najava mihailo pavićević Izvor: YouTube/KK Mornar Barsko zlato/MN Press

KK Mornar sprema se za meč protiv Partizana u subotu i sa posebnim ponosom dočekuje Željka Obradovića, najtrofejnijeg stručnjaka Evrope koji će prvi put voditi meč u "Topolici".

Kao što je "Žoc" unaprijed naglasio da će prvo čestitati braći Pavićević što imaju uspješan klub, tako su i njegovi subotnji domaćini u najavi utakmice stavili u prvi plan gostoprimstvo srpskom treneru.

Možda će vas zanimati

"Bili smo u priliici da u zvaničnoj utakmici ugostimo legendu američke košarke Lerija Brauna, jedinog trenera koji je bio šampion Amerike i sa koledž timom Kanzasa a kasnije osvojio i NBA ligu sa Detroitom. U subotu ćemo imati priliku da na takođe zvaničnoj utakmici ugostimo i najboljeg trenera Evrope svih vremena Željka Obradovića i ta činjenica čini mene kao i klub izuzetno ponosnim“, rekao je Pavićević.

Crnogorski stručnjak rekao je da ne želi da priča o tome ko je favorit, ko ima skuplji tim...

"Mnogi očekuju priču o budžetu, kako rival ima veliki, a mi nemamo, ali nisam od tih. Ne interesuju me budžeti već moja ekipa, nezavisno protiv koga igramo. Poštujemo svakog rivala u ovoj ligi, naravno pogotovo one koji su obilježile ovo takmičenje kao što je to Partizan. Sa dužnim poštovanjem dočekujemo rivala iz Beograda, kao što smo i sve dosad i na to smo takođe jako ponosni. Tu se završava priča o protivniku. Kako se spremamo za duel sa Partizanom, tako smo i za svaku drugu utakmicu. Poslije lošeg starta smo u dobroj seriji. Polako sve dolazi na svoje mjesto, dijele se uloge i daćemo maksimum da eventualno iznenadimo Partizan koji je naravno favorit u ovom meču. Favoriti, međutim, ne pobjeđuju uvijek. Imali smo vremena da se spremimo za ovu utakmicu i očekujemo lijepu utakmicu“, poručio je Pavićević.

Utakmica zbog mjera protiv korone neće biti odigrana u punoj dvorani.

"Ostaje žal što meč nećemo moći da igramo pred punim tribinama dvorane Topolica. Mi moramo da poštujemo epidemiološka pravila i zbog toga ovaj spektakl neće imati priliku da sa tribina vide svi ljubitelji košarke iz našeg ali i susjednih gradova", dodao je Pavićević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC