• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U NBA ništa novo - Jokić dijelio lekcije Nurkiću: Zakucavao jednom rukom, a tu su i lude asistencije! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Denver je ostvario ubjedljivu pobjedu nad Portlandom.

 nikola jokić odličan u pobjedi denvera nad portlandom Izvor: Profimedia

Navikli smo da su mečevi Denvera i Portlanda zanimljivi, često i na "jednu loptu", međutim u noći između četvrtka i petka Nagetsi su "oduvali" tim iz Oregona!

Služio ih je šut (63%), sve im je polazilo za rukom, a oslabljena ekipa Portlanda jednostavno ove sezone ne može da se nosi sa jačima od sebe. Tako je Denver lako pobijedio 140:108, praveći veliku razliku čak i kada je druga postava dobila priliku u posljednjoj četvrtini.

Možda će vas zanimati

Srpski centar Nikola Jokić je ponovo odigrao maestralan meč, iako nije mnogo ni bio na terenu. Odlučio je da ga štedi Majk Maloun, pa mu je dao svega 28 minuta na parketu.

To je bilo dovoljno Jokiću da ubaci 20 poena, uz šut osam od 10, kao i da uhvati osam lopti i da asistira za još sedam koševa. Uspio je srpski centar i da odigra atraktivno, pa je tako na početku meča pobjegao Nurkiću i zakucao loptu u koš jednom rukom, za aplauze domaćih navijača.

Pogledajte!

Upravo Nurkić nije imao rješenje (ponovo) za Jokića, meč je završio sa 10 poena i osam skokova, dok je lider njegovog tima bio Ben Meklmor sa 18 poena. S druge strane klupa Denvera je ubacila čak 66 poena, što je sigurno odlična vijest za Malouna pred nastavak sezone.

Barton je bio najefikasniji sa 21 poenom, s tim da je meč završio ranije zbog povrede, dok su Grin (19), Kampaco (18), Hiland (17) i Naži (16) takođe bili odlični.

Prethodne noći na terenu je bio još i Nemanja Bjelica, koji nije uspio da se upiše u strijelce u porazu Golden Stejta protiv Milvokija (118:99), dok Aleksej Pokuševski nije ni ulazio u igru za Oklahomu koja je napravila veliko iznenađenje pobijedivši Bruklin (130:109).

Zanimljivo je da je na parketu bio i Džon Končar, igrač srpskih korijena koga zove Hrvatska, a koji je odigrao možda i najbolji meč u karijeri. Njegov Memfis je pobijedio Minesotu, a Končar je imao važnu ulogu...

NBA REZULTATI

Milvoki - Golden Stejt 118:99
Memfis - Minesota 116:108
Nju Orleans - L.A. Klipers 113:89
Bruklin - Oklahoma 109:130
Denver - Portland 140:108

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC