• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajić priželjkuje "majstoricu": Nadam se da Cedevita Olimpija neće imati svoj dan i da ćemo seriju vratiti u Ljubljanu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pred košarkašima Igokee m:tel u srijedu od 19 časova na programu je drugi meč četvrtfinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

 dragan bajić najavio revanš utakmicu igokea cedevita olimpija Izvor: Promo/KK Igokea

Igokea m:tel nije uspjela u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige da izbjegne poraz od Cedevita Olimpije u Ljubljani (93:79), pa će u srijedu pred domaćom publikom pokušati da se revanšira slovenačkom predstavniku i dođe do prilike da u tzv. "majstorici" odluči o putniku u polufinale.

Svjesni su u taboru Aleksandrovčana da će s druge strane imati izuzetno kvalitetnu ekipu, koja je u prvom susretu pokazala zašto je favorit u ovom dvomeču. Ipak, "igosi" vjeruju u sebe, te revanš susret dočekuju puni optimizma.

Možda će vas zanimati

"Gledajući i analizirajući prvu utakmicu koju smo izgubili, u koju sam ja kao trener ušao optimistično, jasno je da nismo bili na nivou. Međutim, konstantno smo bili na korak od ekipe Cedevita Olimpije, falilo nam je malo, pogotovo koncentracije u defanzivi. Nismo smjeli da im dozvolimo neke stvari koje rade dobro. Međutim, treba uzeti u obzir i njihov kvalitet. Radi se o sjajnoj ekipi koja igra odličnu košarku, pogotovo kad su šuterski raspoloženi", rekao je trener Igokee m:tel Dragan Bajić prvo se osvrnuvši na prethodni dvoboj.

Vjeruje da će njegov tim šuterski biti na nivou iz prvog meča, ali da će košarkaši Igokee m:tel odigrati mnogo bolje u odbrani.

"U revanšu očekujem bolju reakciju, naročito u defanzivnom dijelu. Ofanzivno mogu reći da sam bio zadovoljan, bili smo i mi šuterski raspoloženi i stvari u napadu su dobro funkcionisale. To treba da prenesemo i na ovaj meč. Protiv tako jake ekipe, normalno je očekivati da možda i oni imaju loš dan, a nama ostaje da se nadamo pozitivnom rezultatu. Očekujem da će publika da nas podrži u ovom meču. Želja mi je oda odemo u Ljubljanu na 'majstoricu' i nadam se da ćemo uz odgovornu igru uspjeti ostvariti pobjedu", pozvao je Bajić sve ljubitelje košarke da dođu u srijedu u 19 časova i ispune dvoranu u Laktašima.

Izvor: ABA liga j.t.d/Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

I Dalibor Ilić je optimista. Sa 19 poena najbolji strijelac Aleksandrovčana u prvom meču smatra da njegov tim može do slavlja u drugom susretu.

"Iskoristili smo ovih par dana da se dobro odmorimo, te da korigujemo stvari koje nisu bile dobre u Ljubljani. Igramo pred domaćom publikom i treba da izađemo sa mnogo više samopouzdanja i agresivnosti. Željni smo pobjede i nadam se da ćemo ostvariti naše ciljeve, odnosno da ćemo seriju vratiti u Ljubljanu", poručio je Ilić.

Ukoliko Igokea m:tel uspije da trijumfuje i izjednači u seriji na 1-1, treći, ujedno i odlučujući susret, biće odigran u Ljubljani u nedjelju, 8. maja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC