• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kako je sa Micićem i Jokićem? Lako ako ste Kari Pešić!" Spahija pričao o Teu, a onda perfektno opisao MVP duo!

Autor Haris Krhalić

Proslavljeni hrvatski stručnjak Neven Spahija bio je jasan - kada na klupi imate Svetislava Pešića, a na terenu Nikolu Jokića i Vasilija Micića sve je lako! Od izvještača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića

 Neven Spahija o reprezentaciji Srbije Izvor: MONDO/Nikola Lalović/MN Press

Proslavljeni košarkaški stručnjak Neven Spahija gledao je meč Srbije sa Finskom u trećem kolu Eurobasketa u "O2 areni" u pragu, a prije te utakmice nije uspio da donese sreću jednom od svojih najboljih prijatelja.

Trener Hapoel Holona i selektor Izraela Gaj Gudes startovao je sa dvije pobjede na prvenstvu Starog kontinenta, a onda je Poljska bila osjetno bolji rival i odnijela je pobjedu. 

"Danas nije išlo, nikako Gaju Gudesu da donesem sreću, ja sam došao na kliniku i imao sam dva predavanja sa Nenadom Trunićem zajedno sa njim tako da sam spojio jedno i drugo. Apsolutno ću ostati i za meč Srbije i Finske, biće mi zadovoljstvo", rekao je poslije prvog meča dana. 

Pogledajte

02:24
Neven Spahija
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Pričao je sa nama o Milošu Teodosiću i pozvanju stranaca u nacionalni tim Srbije, a nakon toga smo vidjeli na dijelu Srbiju i tandem Nikola Jokić-Vasilije Micić koji je obilježio dešavanja u grupi D Eurobasketa koja se igra u Pragu. Nije htio previše da ih komentariše Spahija...

"Pa dobro, gledajte, pričati o Miciću i Jokiću možemo cijeli dan, ne znam šta bolje to postoji kad je u pitanju komunikacija na terenu. To su dva plejmejkera", rekao je on, a na pitanje da li je teško posložiti tim oko dva tako izražena individualca i MVP-a odgovori je sa:

"Kad ste Kari Pešić onda nije teško!"

Proslavljeni trener iz Šibenika uspio je poslije meča Izraela i Poljske da isprati i finiš duela Hrvatske i Estonije u kome je njegov nacionalni tim uspio da na kraju pobijedi. 

"Gledao sam dosta Hrvatsku. Ja bih rado bio u Milanu, ali dobio sam poziv da dođem ovdje. Nadam se da će naša reprezentacija kroz utakmice u formi penjati i dizati formu za drugu fazu", završio je Spahija. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC