• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron u centru se*s skandala! Sofija tvrdi da je prevario ženu - "Potpišu ugovor, pa dođu kod njega!" (FOTO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nove informacije o Lebronu Džejmsu podigle su prašinu u NBA ligi...

 Lebron Džejms optužen da vara ženu Izvor: instagram/sofiafranklyn/Profimedia

Lebron Džejms našao se u centru skandala, poznata influenserka Sofija Frenklin tvrdi da je on preljubnik i da je više puta prevario svoju suprugu Savanu Džejms sa kojom ima troje djece. Ona je u jednom podkastu ispričala da je superstar Lejkersa isti kao mnoge druge poznate ličnosti i da i on radi iste stvari na žurkama, uz pomoć svojih tjelohranitelja. Opisala je i kako sve to izgleda do detalja.

"Ne budite glupi, nisam lično bila pozvana, ali mnoge moje prijateljice jesu. Znam da tjelohranitelji velikih zvijezda poput Leonarda Dikaprija prilaze djevojkama i pitaju ih da li žele da idu u njihove kuće ili gdje god. I onda traže od njih da potpišu ugovore o povjerljivosti, da neće ništa otkriti u javnosti. Isto sr**e je sa Lebronom. Džejms organizuje mnoge žurke, konstantno se potpisuju ti ugovori o povjerljivosti na tim žurkama. Niste znali da i Lebron vara?", rekla je Sofija gostujući u jednom podkastu.

Ovo je izazvalo mnogo komentara na društvenim mrežama. Većina korisnika je na strani poznatog košarkaša, pa su tako pisali Frenklinovoj "da umukne", "da će dobiti tužbu zbog ovoga", da je "sramota što je spominjala Lebronovu suprugu", ali ima i onih koji tvrde da ovo nije ništa novo "Lebron je po tome dobro poznat u Klivlendu", napisao je jedan od korisnika. Velika je vjerovatnoća da će ovo biti jedno od pitanja za Lebrona na nekoj od narednih utakmica. Pogledajte i ko je Sofija Frenklin.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC