• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović progovorio o povredi, Pešiću i povratku u Zvezdu: Bilo je kontakta, ali da ne detaljišem...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Stefan Jović je još uvijek bez kluba, ali to neće još dugo biti tako.

 Stefan Jović o povredi, reprezentaciji, Zvezdi i Pešiću Izvor: MN PRESS

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i nedavni povratnik u redove reprezentacije Srbije Stefan Jović u intervjuu za "Arena sport" istakao da mu je jako drago što se vratio na teren, a prisjetio se i perioda poslije teške povrede koju je zaradio igrajući za nacionalni tim. 

On je naglasio da mu se poslije povrede niko iz nacionalnog tima ili Košarkaškog saveza Srbije nije javio, ali da su sve nakon toga ispravili Svetislav Pešić i Dragan Tarlać.

"U tih nekoliko mjeseci pozvao me je samo Danilo Anđušić. Priznajem, nije mi baš bilo pravo. Teško mi je palo što smo 'pukli' u onim kvalifikacijama za Tokio, a povrh svega borio sam se sa povredom, nisam imao ugovor... Doduše, pozvao me Pešić kada je postavljen za selektora, ali bio sam prilično razočaran. Dragan Tarlać je tada odigrao značajnu ulogu, bio je vrlo korektan u našim kontaktima i riješio sam da nastavim da se odazivam, kada selektor procijeni da sam potreban. Ljetos me nije bilo na Eurobasketu, jer je takav bio dogovor sa Pešićem. Nisam bio fit i obojica smo zaključili da treba da posjetim doktora Johana iz Minhena i da se potom potpuno oporavim i regenerišem. To sam i uradio i evo, sada sam ponovo tu", rekao je Stefan Jović za "Arena sport". 

Dugo je povezivan sa povratkom u Crvenu zvezdu, a sada kada kaže da je blizu potpisa za jedan evrokupaški tim otkrio je zašto nije potpisao za crveno-bijele.

"Bilo je kontakta, ušli smo u priču, ali, najjednostavnije rečeno, nismo se dogovorili i ne bih dalje detaljisao. Zvezdi, naravno, želim sve najbolje. Vidim da je sa novim trenerom stigla i neka nova energija i naravno da im želim da krenu ka ispunjenju svojih ciljeva", naglasio je on. 

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC