• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovacije Grobara za ljubimca - poklonio se crno-bijeloj Areni! On je bio poseban gost Partizana na utakmici Evrolige

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poznati srpski trrener pratio je meč iz prvog reda

 Marko Nikolić na utakmici Partizana i Valensije Izvor: MN PRESS

Bivši trener Partizana Marko Nikolić posjetio je Štark arenu u petak i navijao za crno-bijele košarkaše u utakmici Evrolige protiv Valensije. On je dobio poseban pozdrav navijača, kojima je otpozdravio ustavši sa stolice. Pogledajte:

Nikolić je gledao meč srpskog i španskog tima u društvu predsjednika KK Partizan Ostoje Mijailovića. Trofejni srpski trener slobodan je od prošle jeseni, kada se rastao sa CSKA Moskvom. Prethodno je vodio mađarski Fehervar i Partizan, kome je donio titulu šampiona 2016. i napustio Humsku kao osvajač "duple krune".

"Koga ja najviše volim da pobijedim na svijetu? Ne Bajern Minhen, nego Zvezdu. Nema ljepše nego kad pobijediš Zvezdu. To je kao ovo što sam pričao kad si klinac pa ideš na basket sa bratom, ali hoćeš da ga pobijediš. E tako ja hoću da pobijedim Zvezdu. Tu nema dileme, koga najviše voliš da pobijediš na svijetu", rekao je u jednom nedavnom intervjuu nekadašnji trener crno-bijelih.

Ipak, sportsko rivalstvo nikada ne ruši lične odnose, pa je tako radeći godinama u srpskom fudbalu, a prije toga igrajući stekao mnogo prijatelja sa obje strane Topčiderskog brda. "Sa druge strane toliko imam prijatelja sa te strane, da je to za mene nerazdvojivo uopšte. NIkad nisam gledao ljude da li je zvezdaš ili partizanovac, da li je Srbin, Rus ili Amerikanac, da li je ne znam šta... muško, žensko, koja rasa ili bilo šta. Uvijek sam posmatrao ljude na dobre i loše, na one koji ti prijaju i na one koji ti ne prijaju", dodao je Nikolić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC