• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati pišu - Ludnica, Zvezda izgubila NELEGALNOM TROJKOM: Sudije pokvarile spektakl velikim previdom u Pioniru

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovako u susjedstvu pišu o kontroverznoj utakmici u "Pioniru" i završnici u kojoj je srpski i regionalni šampion oštećen

 Hrvatski mediji o porazu Crvene zvezde od Barselone Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda doživjela je bolan poraz od velike Barselone u petak, a on je još jače zabolio kada su crveno-bijeli shvatili da su bili oštećeni. Nikola Mirotić ubacio je trojku za produžetak koja nije trebalo da bude priznata, jer sudije nisu vidjele da je prethodno gazio aut-liniju, pa čak i preko nje, do auta. Ipak, sudije su pogriješile, a to je iznenadilo i Nikolu poslije utakmice, kada je vidio snimak.

Hrvatski mediji takođe izvještavaju o košarci, pa čak i oni koji inače ne izvještavaju o Evroligi. "Ludnica u Beogradu. Zasuti teren i spas Barselone nelegalnom tricom kod Zvezde", piše portal Index.hr.

"Spektakl prije i za vrijeme utakmice Crvene zvezde i Barselone u krcatoj beogradskoj dvorani Pionir pokvarile su sudije velikim previdom. Gosti su pobijedili 99:94 nakon produžetka... Trojku za izjednačenje pogodio je Nikola Mirotić i to čudesno - sa sirenom i sa devet metara. Međutim, sjajnom pogotku Barseloninog crnogorskog Srbina, kojeg su zvezdaši dočekali ovacijama, prethodilo je njegovo gaženje aut-linije."

"Sudije nisu vidjele da je čudesna trojka zapravo neregularna i tako je Zvezda do kraja ispustila veliku pobjedu, koju je imala u regularnomo dijelu. U posljednjoj četvrtini vodila je 12 razlike, ali je na kraju nezasluženo ostala bez pobjede. Inače, početak utakmice je kasnio jer su morali biti počišćeni svi komadići papira koje su navijači Zvezde bacili na teren", piše taj portal.

Crvena zvezda će imati novogodišnji vikend da se odmori i da se presabere za naredni meč - gostovanje upravo u Hrvatskoj, gdje će igrati protiv Splita. U tom meču moći će da nastupi i plejmejker Fakundo Kampaco, koji joj nije registrovan za Evropu jer su crveno-bijeli mjesec dana pod kaznom Evrolige.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC