• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRI MJESECA ne zna za pobjedu u ABA, Igokea najavljuje promjene: Više samopouzdanja, drugačija energija...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Sigurno da sa drugačijom energijom i elanom ulazimo u ovu utakmicu", poručio je kapiten Igokee Marko Jošilo pred duel sa Cedevita Olimpijom.

 vladimir jovanović Izvor: Mondo/Slaven Petković

Devet utakmica zaredom izgubili su košarkaši Igokee u ABA ligi, a ovaj crni niz nije uspjela da prekine ni promjena trenera.

Vladimir Jovanović zamijenio je Dragana Bajića, ali i sa njim na klupi upisana su četiri poraza, nakon čega je Igokea otišla na pauzu tokom koje je dašak nečeg pozitivnog donijelo osvajanje kupa BIH.

U taboru Igokee nadaju se da mogu da iskoriste ovu „pauzu“ od ABA lige za svojevrsni reset i da će se stvari promijeniti u nastavku sezone regionalne lige, odnosno već na nedjeljnom gostovanju kod Cedevita Olimpije.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica u Ljubljani. Cedevita Olimpija je dobar tim sa sjajnim individualcima. posebno su potentni u napadu, igraju sa dosta tranzicije, dosta lakih poena postžu iz tog segmenta igre. S naše strane biće potrebna dobra koncentracija, dobro trčanje nazad i zaustavljanje njihovog kontranapada. Pored toga imaju opunoi drugih kvaliteta, ekstremno su dobri u šutu za tri poena i na to moramo da obratimo pažnju. Dobro smo trenirali iako smo imali kadrovskih rješenja, nadam se da ćemo poslije pauze i kupa da igramo sa više samopouzdanja i nadam se dobroj predstavi", rekao je trener igokee Vladimir Jovanović,

I kapiten Marko Jošilo u najavi meča uvjerava da će stvari izgledati drugačije i da je sada „drugačija energija“ u ekipi.

"Dugo vremna nisu bili kompletni, sada imaju kompletan roster. Oni ulaze u utakmicu kao favoriti. Iza nas je ostaio osvojen Kup BIH i neki dobar rad i sigurno da sa drugačijom energijom i elanom ulazimo u ovu utakmicu. Nadamo se da će ta uloga favorita i domaći teren njima predstavljati pritisak, da ćemo uspjeti da pariramo 40 minuta, da odigramo jednu od najboljih utakmica u sezoni i pokušamo da ostvarimo pobjedu na tom nimalo lakom gostovanju", poručio je Jošilo.

Utakmica između Cedevita Olimpije igra se u nedjelju od 19.00 časova u Ljubljani.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC