• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KOŠARKAŠIMA PUNE OČI SUZA! TUGA DO NEBA I MUK U ARENI: Partizan i Real ujedinjeni u BOLU, aplauz hale za poruku Grobara

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Emotivna noć u Štark areni. Utakmica ne može biti važnija, ali je malo kome bilo do nje pred početak. Nažalost, svi znaju zašto je tako.

 Partizan Real Madrid minuta ćutanja zbog ubistva u školi Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Košarkaška utakmica Partizan - Real Madrid počela je u više nego mučnoj atmosferi. U dvorani je vladala potpuna, zastrašujuća tišina, koja je pokazala da se u Beogradu dogodilo nešto zaista strašno - masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar, u kojoj je jedan đak u krvavom piru oduzeo devet života.

Svima je teško, svima sigurno nije do košarke i teško je bilo svima i da dođu na utakmicu, da gledaju, da igraju, da uopšte razmišljaju o njoj. I na licima košarkaša se prije podbacivanja vidjelo očigledno, da ne mogu da budu potpuno fokusirani, dok su sa dresovima sa natpisom OŠ Vladislav Ribnikar i sa crnim florom stajali i čekali da sudija podbaci loptu.

Sigurno jedna od najtežih, a vjerovatno i najteža utakmica za sve aktere. Meč teško da može bude važniji, ali bez obzira na to - kome je uopšte do košarke? Grobari su ostali dosljedni najavi da neće navijati do poluvremena, sa razglasa se nije čula muzika, prolomilo se nekoliko aplauza - i sa tribina i sa parketa, dok su navijači bacali cvijeće na parket.

Pred utakmicu su navijači Partizana istakli poruku: "Udaljavanje od tradicije, vjere i porodice, uvijek ostavlja tragične posljedice. Pokoj dušama svih nastradalih u OŠ Vladislav Ribnikar!"

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC