• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEMA NAVIJANJA NA MEČU PARTIZANA I REALA - OGLASILI SE GROBARI: "Ko može, nek ponese cvijet..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zbog ubistva u školi na Vračaru navijači su odlučili da polovinu meča isprate u tišini, a zatim podrže svoj tim i odvedu ga do pobjede.

 Grobari neće navijati u prvom poluvremenu zbog tragedije Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana večeras će imati priliku da obezbijede odlazak na F4 Evrolige, a meč u Beogradskoj areni protiv Real Madrida odigraće se u sjenci krvavog pira koji se u srijedu prije podne dogodio u Beogradu. Učenik K. K. (13) pucao je iz očevog pištolja u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i tom prilikom ubio devet, a ranio još sedam osoba.

Zbog velike tragedije koja se dogodila navijači Partizana neće navijati tokom prve dvije četvrtine!

Nakon što je klub pozvao pristalice crno-bijelih da ispred Arene ili na Kalemegdanu, gdje će se meč gledati putem video bima, odaju počast žrtvama paljenjem svijeća i cvijećem, stiglo je saopštenje navijačke grupe. U skladu sa odlukom kluba da meč prođe bez muzike i pratećeg programa, organizovani navijači Partizana ističu da neće biti njihovog navijanja na početku susretu.

"Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Vjerujemo da nikome nije do pjesme i pretjeranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvrijeme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. Svjesni tragičnog momenta za našu naciju i važnosti za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do posljednjeg mjesta, budimo uz igrače i klub, pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je u mogućnosti, na utakmicu ponese cvijet. S obzirom na to da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pjesme i mi ćemo SVI uzdignutih šalova i cvjetova i potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosjećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije. Dostojanstveno i časno, jer mi smo Partizan“, stoji u saopštenju

Podsjećamo, meč Partizana i Real Madrida igra se u četvrtak od 20.30, a tekstualni prenos možete pratiti uz MONDO. Biće to druga "meč lopta" za Partizan koji je napravio dva brejka u Madridu, a zatim treći susret protiv Reala izgubio na svom terenu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC