• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizane, pobijedi - i vraćaš se u "Arenu": Stigle dve dobre vijesti za Željka Obradovića poslije ŠOK poraza

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dobre vijesti za Željka Obradovića uoči večerašnje "pobijedi ili ispadaš" utakmice protiv Studentskog centra.

 Eventualna majstorica Partizan SC Derbi igraće se u Areni Izvor: MN PRESS

Partizan večeras od 19 časova u Podgorici igra vrlo važan meč protiv Studentskog centra u kome mora da pobijedi kako bi ostao u plej-ofu ABA lige. Crno-bijeli su šokantno poraženi 84:83 u hali "Aleksandar Nikolić", tako da umjesto da sada igraju za prolazak u polufinale regionalnog takmičenja, moraju da jure "opstanak" - i da obezbijede eventualni treći meč koji će se igrati u Beogradu, a sada znamo i gdje tačno!

Prethodnih dana vladala je velika pometnja zbog toga što Partizan nije mogao da igra u "Areni" zbog toga što nije uklonjeno oko 70 tona različite opreme, a sve zbog toga što crno-bijeli dugo nisu znali ni datum kada će se igrati prvi meč plej-ofa ABA lige. Sada je poznato da će se u Partizanovoj "kući" igrati majstorica, naravno ako do nje dođe (22. maj, 20 časova).

"Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gdje će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio dio tog Partizana i to sam uvijek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba", rekao je prije nekoliko dana Goran Grbović, bivši igrač Partizana i direktor Arene.

Partizan će u drugom meču biti bez pomoći Tristana Vukčevića, koji se nalazi u Sjednijenim Američkim Državama gde učestvuje na treninzima i utakmicama uoči NBA drafta, i za sada tamo ostavlja dobar utisak, dok je dobra vijest za Željka Obradovića da će se Alen Smailagić vratiti u tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC