• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZVINITE I VI KOJI NE DOLAZITE, SRAMOTA ME JE! Trener Budućnosti o debaklu protiv Zvezde: Ovo nema veze sa budžetom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Budućnosti Petar Mijović bez ustezanja je kritikovao i sebe i igrače posle teškog poraza od Crvene zvezde Meridianbet.

 Petar Mijović poslije debakla Budućnosti protiv Zvezde - Izvinite i vi koji niste došli Izvor: Youtube/Budućnost VOLI

Budućnost je eliminisana iz plej-ofa ABA lige na razočaravajući način. U dvomeču protiv Crvene zvezde Meridianbet izgubila je u prvom meču 38 razlike (55:93), a u drugom, u utorak uveče, čak "minus 41" - 56:97. Zbog takvog učinka svog tima, trener Budućnosti Petar Mijović izašao je potpuno razočaran na konfereciju za novinare.

Možda će vas zanimati

 "Prije nego što iznesem bilo šta u vezi sa analizom večerašnje utakmice, izneću svoj lični osjećaj. Osjećam stid i sramotu u odnosu na sve što smo prikazali u ova dva meča. Pokušao sam od svlačionice do ovdje da nađem neki prikladniji termin, ali nisam za ovo kratko vrijeme uspio. Želim da se izvinim ne svima koji su došli, nego i svima koji godinu dana ne dolaze zbog načina na koji mi izgledamo od početka sezone. Onog momenta kada to udari na kvalitet, kad je naspram nas ozbiljan kvalitet, to se pretoči i u ozbiljnu razliku u konačnom skoru", rekao je on.

"Dosad nije bilo 40, blio je blizu, ali nikad nismo igrali protiv ovakvog protivnika koji to zna da kazni i da nas pješke dobije razlikom kojom nas je dobio. Neću da pričam o njihovom kvalitetu i budžetima, jer ono što se desilo u Beogradu i večeras nema veze sa budžetima, ni sa njihovim evroligaškim kvalitetom, već sa samopoštovanjem. Mislim da smo pokazali prema sebi prevashodno odsustvo poštovanja. Pokazavši ga prema sebi, pokazali smo ga i prema organizaciji koja nas je delegirala da ovdje radimo neke poslove - i ja i svi ljudi koje sam izveo na teren. Ponavljam, odsustvo respekta prema ljudima koji dolaze koji pokušavaju da vjeruju da je ova ekipa bila kadra da uradi nešto više od pukog učestvovanja u polufinalu. Razočarali smo sami sebe, organizaciju, navijače i da se vratim na početak - sve to kod mene izaziva ozbiljno prisustvo stida i sramote", takođe je rekao Mijović.

Crvena zvezda će posle plasmana u finale ponovo otići na desetak dana pauze, koju je imala i prije ovog meča, jer polufinalna serija Partizana i Cedevita Olimpije počinje u nedjelju, 28. maja.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC