• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Denver objavio cijene ulaznica za NBA finale! Kad vidite koliko košta najjeftinija, neće vam biti dobro!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Denver je objavio koliko će koštati ulaznice za NBA finale, prvo ikada u ovom gradu u Koloradu do koga ih je odveo Nikola Jokić.

 Cijene ulaznica za Denver u finalu NBA lige Izvor: Profimedia

Nikola Jokić se plasirao sa Denverom u finale NBA lige, a tamo još čeka protivnika. Najvjerovatnije će to biti Majami koji u finalu Istočne konferencije vodi protiv Bostona 3:1 i biće pravo čudo ako ne uspiju da ih izbace pošto nikada u istoriji američke košarke se jedan klub nije vratio nakon 0:3. Seltiksi su uspjeli da naprave "brejk" na gostovanju u kome je Majami imao meč loptu, ali čini se da je to bilo samo za utjehu i da nas čeka finale Nagetsa i Hita!

A, kada će početi? NBA liga je propisala da finalna serija ne može da počne prije 1. juna, ali klubovi su malo požurili po prsten i zbog toga će se morati da se strpe i odmore za finalne borbe. Prvo će se igrati dvije utakmice u Denveru i sada su poznate i cijene ulaznica od kojih će vas zaboljeti glava.

Lokalni "Denver Post" je objavio da je cijena za najlošije mjesto u hali - takozvani "golubarnik" - iznosi oko 750 dolara. Takođe, oko 6.200 dolara će biti sjedišta blizu parketa, ali će ona ići čak do 25.000. Drugi meč je još skuplji, tako da će najjeftinije ulaznice biti 849 dolara, a one bliže parketu 7.150. Pogađate, što serija bude trajala duže, to će i cijene ulaznica biti veće, pa bi tako za potencijalnu petu utakmicu finalne serije u Denveru najjeftinija karta mogla da košta oko hiljadu dolara (995)!

"Ako u ovom trenutku želite da prisustvujete prvoj ili drugoj utakmici, definitivno ćete sačekati i koristiti uređaj za praćenje cijena kako bi vidjeli dostupnost karata i kretanje tih cijena. Ako kojim slučajem Majami pobijedi Boston u petom meču serije, imaćete dosta aktivnosti kada je u pitanjuu kupovina i ta aktivnost će pokrenuti potencijalno povećanje cijena. Zatim će se one u narednih dana normalizovati", objašnjeno je iz jedne kompanije koja prodaje ulaznice i koja cijene formira u odnosu na atraktivnost rivala, ali i naravno ponudu i potražnju

Podsjetimo, Nikola Jokić je dobio nagradu za najboljeg igrača finala Zapadne konferencije pošto je prosječno bilježio tripl-dabl dok su "čistili" L.A. Lejkerse. A može li to da ponovi i u finalu NBA lige? Poslušajte šta kažu Edin i Miloš u "Šestoj ličnoj".

Pogledajte

01:01:32
Šesta Lična – S5N25
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC