• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NBA zvijezda "mahala pištoljem", pa sve zabrinula: Misteriozne objave na Instagramu, reagovala i policija!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dža Morant očigledno ima problem koji je potrebno riješiti, a serija Instagram objava mnogima je ličila kao na (kratkoročan) oproštaj od košarke.

 Dža Morant intagram objava o oproštaju Izvor: Profimedia

Kontroverzni američki košarkaš Dža Morant ponovo je u centru pažnje zbog toga što je "mahao pištoljem", i to nakon što ga je NBA prethodno kaznila zbog iste stvari. Dok se čeka odluka Adama Silvera - čak i o potencijalnoj suspenziji do kraja sezone - jedan od najboljih košarkaša svijeta privukao je pažnju Instagram storijima koje su brojni navijači protumačili čak i kao poruku da razmišlja o završetku karijere!?

Morant ima samo 23 godine i jasno je da je tek na samom početku svojih igračkih dana, pošto za razliku od ljudi sa kojima se druži nije "zglajznuo" u kriminal, a sada je na društvenim mrežama objavio fotografije sa majkom, ocem i sa svojom kćerkom gdje im poručuje da ih voli, dok riječ "zbogom" ispisuje na fotografiji na kojoj je NBA logo.

Ovo je unijelo velike nemire među navijače Memfisa koji se pitaju šta se dešava sa Morantom pošto se desetak dana od incidenta sa oružjem oglasio tek jedanput, kada je uputio neku vrstu izvinjenja za prekršaj za koji se i dalje čeka kazna. Prethodno je Morant suspendovan u martu ove godine kada je propustio osam utakmica regularnog dela sezone, potom je dao "pokajnički intervju" i ponovo zaigrao, ali ga to izgleda nije dovoljno opametilo.

Objave je kasnije obrisao, ali je reagovala policija, pa "TMZ" piše da su ga policajci obišli kako bi utvrdili da je sa njim sve u redu, da bi se ispostavilo da samo želi da napravi pauzu od društvenih mreža. Ipak, očigledno je da mu je potrebna i pomoć, samo to ne zna kako da kaže i privlači pažnju.

Morant je najbolji igrač Memfisa i mnoge igrački podseća na Alena Ajversona zbog atraktivnosti, pa je tako ove sezone prosječno bilježio 26,2 poena, 8,1 asistencija i 5,9 skokova, ali je njegov tim poražen u prvoj rundi plej-ofa protiv Lejkersa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC