• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MILUTINOV DOŠAO NA ODMOR, PA DOGOVORIO TRANSFER!? Srbin se vraća u Evroligu, na dobro poznato mjesto

Nikola Milutinov nema više strpljenja i želi opet da igra u Evroligi.

 Nikola Milutnov na meti Olimpijakosa Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Milutnov mogao bi da se vrati u Evroligu, pošto CSKA iz Moskve drugu sezonu zaredom neće imati pravo nastupa u najjačem evropskom klupskom takmičenju zbog situacije u Ukrajini. S obzirom da je Milutinov jedan od najboljih centara Evrope, ne čudi da za njega ima interesenata iz Evrolige, a sada se šuška da Olimpijakos planira da ga vrati i već su preuzeli konkretne korake.

Specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" prenosi da su čelnici Olimpijakosa kontaktirali Milutinova prethodnih dana dok je u Grčkoj boravio na odmoru i poslali su konkretnu ponudu, odnosno predočen mu je ugovor na dvije godine. Za sada nije poznato o kolikom iznosu se radi, ali će biti potreban veliki novac da ga "odvede" iz Moskve.

I dalje nema definitivnog dogovora, ali u Olimpijakosu su optimisti da će ga ubijediti da se vrati u Pirej gdje je već igrao od 2015. do 2020. godine i bio jedan od nosilaca tima. Upravo je Milutinov možda najviše falio Olimpijakosu u finalu fajnal-fora Evrolige protiv Real Madrida kako bi se bolje nosio sa snažnim i visokim Valterom Tavaresom, a ukoliko bi stigao i srpski reprezentativac, moglo bi da se priča o tome da crveno-bijeli imaju najjači tim na kontinentu.

Prethodno je Milutinov ponikao u Hemofarmu, potom je tri sezone nosio dres Partizana, dok je od 2020. godine član CSKA iz Moskve. Ove sezone bio je MVP u VTB ligi sa prosjekom od 16,1 poena i 9,1 skokova uz prosečan indeks korisnosti 28,4. Podsjetimo, prethodno se spekulisalo da će Milutinov u Virtus.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC