• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron se obratio prvi put poslije porodične drame: Sinu stalo srce, zbog toga može da završi karijeru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lebron Džejms se prvi put oglasi o stanju svog sina Bronija.

 Lebron Džejms oglasio se o sinu Broniju Izvor: Youtube/ESPN

Lebron Džejms ovih dana preživljava pravu dramu, pošto je njegov najstariji sin Broni kolabirao na košarkaškom terenu. Mladi Broni Džejms je tek upisao fakultet i čekao je da krene sezonu na Univerzitetu Južne Karoline kada je njegovo srce prestalo da kuca!

Doživio je srčani zastoj na treningu prije nekoliko dana, odmah je prevezen u bolnicu i hitno mu je pružena pomoć. Sada se prvi put nakon cijele drame oglasio i sam Lebron i zahvalio se svima na podršci.

"Želim da se zahvalim nebrojenim ljudima koji su mojoj porodici slali ljubav i molitve. Osjećamo vašu podršku i zahvalni smo. Svi su super. Porodica je zajedno, sigurno smo i zdravi i osjećamo vašu ljubav. Kazaćemo više kada budemo spremni, ali sada samo hoćemo da kažemo svima koliko nam je vaša podrška značila", naveo je Lebron Džejms u svojoj zvaničnoj poruci.

Lebron ima 38 godina i ne planira da stane sa košarkom. Narednu sezonu će odigrati u dresu Los Anđeles Lejkersa, a javno je pričao da planira da zaigra u NBA zajedno sa sinom. Sada je karijera Bronija Džejmsa pod znakom pitanja i vidjećemo kako će se odvijati njegov oporavak. 

Planirano je da on poslije jedne godine na koledžu već zaigra u NBA, ali je sada gotovo sigurno da se to neće desiti. Džejms senior ima dvogodišnji ugovor sa Lejkersima i ukoliko se sada završi karijera njegovog sina to bi moglo da znači da će se za dvije sezone povući. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC