• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je momcima za cijeli život, vidim ih u "A" timu! Oglasio se Danilović o zlatu srpskih juniora (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije o uspjehu "orlića" na Evropskom prvenstvu

 Srbija šampion Evrope izjava Predraga Danilovića Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Saša Danilović uručio je zlatne medalje i titulu srpskim juniorima na Evropskom prvenstvu u Nišu, gdje su postali prvaci kontinenta. Poslije ceremonije krunisanja srpskih juniora u prvake Evrope, on je i pred novinarima čestitao izabranicima Nenada Stefanovića.

"Vrhunski rezultat, svaka im čast. Želio bih da se zahvalim gradu Nišu, ljudima koji su učestvovali u organizaciji, perfektno su odradili posao. Hvala predivnoj publici, koja je sigurno momcima dala snagu. naravno, iznad svega i prije svega - hvala igračima, treneru, stručnom štabu, Milenku Tepiću, potpredsjedniku Košarkaškog saveza, Aci Bućanu, koji su izvrsno sastavili tim, treneru Stefanoviću, odradili su fenomenalan posao. Ovo će momcima ostati za cijeli život. Najiskrenije sam srećan zbog njih kad vidim da se ovako iskreno raduju", rekao je Danilović.

"Utakmica je bila fenomenalna, španska ekipa je strašna, imaju odličnih klinaca. Ovo je naša odlična generacija, nadam se da će imati prostora u svojim klubovima da igraju", dodao je prvi čovjek srpske košarke. Na pitanje da li vidi nekog od zlatnih juniora u "A" timu u budućnosti, Danilović je bez razmišljanja uzvratio - "Naravno!".

"Naravno da ih vidim u A timu. Imaju oni još do A tima, ali imaju talenat sigurno. To i jeste cilj. Ne kažem da razmišljam na najispravniji način, ali smatram da je glavni zadatak svih juniorskih selekcija da stvorimo dva-tri dobra igrača. Među ovim klincima biće sigurno odličnih igrača za prvi tim, samo se nadam da će imati prostora u svojim klubovima, koliko to bude moguće".

Pogledajte

02:27
Predrag Danilović izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC