• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POGODILO NAS JE OVO SA SIMANIĆEM! Oglasio se Davidovac: Litvanci odabrali nas? Ne vjerujem!

Autor Dragan Šutvić

Oglasio se Dejan Davidovac nakon informacije da je njegovom saigraču Boriši Simaniću odstranjen bubreg. Od reportera MONDA Nikole Lalovića sa Mundobasketa na FIlipinima.

 davidovac o simaniću Izvor: MONDO/Nikola Lalović/Kurir/Dado Đilas

Boriša Simanić je izgubio bubreg zbog udarca na meču protiv Južnog Sudana, a to je jasno veoma uticalo i na sve igrače naše reprezentacije na Mundobasketu. Aleksa Avramović već je pričao kako igrači nisu mogli da spavaju pred meč sa Italijom, celu noć se tražila krv za operaciju, a potom su stigle vijesti i da mu je odstranjen bubreg, što je pogodilo i njegovog saigrača Dejana Davidovca.

"Uticalo je i utiče i dalje, čuli ste svi šta se desilo juče sa Simanićem, a mogu da kažem da se nadam da će biti dobro. Mi se isto informišemo, doktor ga posjećuje... Loše je to što se desilo, pogodilo nas je sve, svi smo uz njega i nadamo se da će se sve dobro završiti kako treba", naglasio je Davidovac na današnjem treningu Srbije pred meč sa Litvanijom.

Što se tiče same utakmice, Davidovac ističe da je Srbija spremna za četvrtfinalni meč i ne boji se "mečeva na ispadanje", ali su svi svjesni da su Litvanci u velikom naletu poslije pobjede nad Amerikancima.

"Oni su težak protivnik, u dobrom ritmu, posebno poslije jučerašnje pobjede nad Amerikancima. Znamo se dobro. Igrali smo na dosta turnira, znamo njihove prednosti, koristićemo naše prednosti i pokušaćemo da pobijedimo u utakmici", kazao je Davidovac dodajući da su svi opasni, ali da najviše mora da izdvoji Valančijunasa i Jokubaitisa.

Pogledajte

03:53
Dejan Davidovac
Izvor: MONDO/Nikola Lalović
Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Istakao je da su reprezentativci gledali završnicu utakmice Litvanije i SAD, gdje su bili podijeljeni oko toga za koga navijaju, a dodaje da su mogli iz ovog meča mnogo i da nauče: najvažnije je da se zaustavi njihov nevjerovatan šut, odnosno da se snagom odgovori Litvancima.

"Ne vjerujem da je Litvanija odabrala Srbiju, velika je motivacija igrati protiv SAD i nisu kalkulisali, tako bi sve ekipe igrale, tako i mi igramo", naglasio je Davidovac.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC