• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolika je plata Kevina Pantera? Oglasio se sportski direktor Partizana!

Autor Dragan Šutvić

Sportski direktor Partizana Zoran Savić reagovao na priče o plati Kevina Pantera.

 zoran savić o plati kevina pantera  Izvor: Profimedia

U četvrtak uveče počeće nova sezona u Evroligi, a sudeći po timovima koje su sastavili Partizan i Crvena zvezda u Beogradu će se igrati izuzetno dobra košarka! Srpski klubovi su tokom ljeta angažovali nekoliko izuzetno kvalitetnih košarkaša i pretenduju na nokaut fazu takmičenja, a jedna informacija do koje su došli specijalizovani košarkaški sajtovi iz inostranstva šokirala je navijače u Srbiji. Inače dobro obaviješteni "Eurohoops" otkrio je da kapiten Partizana Kevin Panter dobija čak 2,6 miliona dolara po sezoni, dok Šabaz Nejpir kao najplaćeniji igrač Zvezde ima 2.000.000 dolara!

Navode o plati najskupljeg igrača Partizana veoma kratkom porukom na svom Instagram nalogu demantovao je Zoran Savić, sportski direktor crno-belih. On je na društvenoj mreži podijelio isječak iz teksta koji je želio da prokomentariše, uz facu klovna i samo tri riječi - "Svetski dan cirkusa". Pogledajte objavu Zorana Savića:

Izvor: Instagram/screenshot/zoransavic13

Prvi operativac crno-bijelih i čovejk koji je uz Željka Obradovića najzaslužniji za formiranje aktuelnog sastava Partizana ovim je želio da poruči kako priče o plati Kevina Pantera nisu tačne. Istina, američki bek koji je svojevremeno nastupao i za Crvenu zvezdu vjerovatno jeste najplaćeniji igrač u timu, posebno kada se ima u vidu da je već godinama udarna igla regionalnog šampiona.  

Na kraju prethodne sezone pričalo se i o odlasku Amerikanca iz Beograda pošto su silno zainteresovani bili Panatinaikos i Barselona, u jednom trenutku djelovalo je da je sve gotovo i da će transfer biti ozvaničen, a zatim je eksplodirala bomba u evropskoj košarci - Panter je stavio potpis na novi ugovor sa Partizanom i ostao u Beogradu gdje će i u tekućoj sezoni biti lider tima.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

05:23
Kevin Panter izjava
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC