• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan gazio, a Zeka Ledeja nigdje! Željko objasnio šta se dešava: Vodimo računa o njemu i razmišljamo o pojačanju!

Autor Dragan Šutvić

Željko Obradović je poslije pobjede nad Mornarom objasnio zašto u timu nije bilo Zeka Ledeja.

 zašto ledej nije igrao protiv mornara  Izvor: Youtube/screenshot/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana su sjajno započeli novu sezonu! Pao je Mornar u prvom kolu ABA lige rezultatom 110:78, a na ovom meču smo vidjeli jako široku rotaciju Željka Obradovića. Upravo o tome je pričao nakon utakmice i istakao je da će uraditi sve da pravilno dozira opterećenje među igračima u sezoni koja bi mogla da ima preko 80 utakmica. 

"Vodićemo računa o svemu što je važno, da ne dođe do zamora, do nekih povreda. Ovo je tim koji imamo u ovom trenutku. Ja sam nagovijestio da razmišljamo o još jednom pojačanju, ali o tom kad bude došlo vrijeme. U ovom trenutku su ovi igrači bitni, o njima razmišljamo i daj Bože da budu zdravo i dobro", istakao je na konferenciji za medije nakon meča Željko Obradović. 

Izostavio je iz sastava za ovaj meč najtrofejniji evropski trener Zeka Ledeja. Ključni igrač iz prošle sezone je dobro, samo je procijenjeno da na ovom meču crno-bijeli imaju taj luksuz da odigraju bez njega. 

"Naravno, sve je u redu, to je u vezi sa pitanjem o napornoj sezoni i tome da vodimo računa o svim igračima. Ovo je bila utakmica u kojoj sam htio da odmorim Zeka s obzirom na to šta je u narednom periodu ispred nas. Biće uvijek neko van tima, to je sigurno. To će zavisiti od rasporeda, trenutnog stanja tima i onoga što je ispred nas. Sad ispred sebe imamo tri gostovanja, prvo idemo Makabiju, u Novo Mesto i onda u Francusku Asvelu. Cibona, Barselona, Olimpijakos i dvije utakmice sa Zvezdom, to je program u ovom mjesecu. Sve utakmice na dva-tri dana, dobra stvar je dijeliti minutažu na početku sezone", završio je Obradović. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC