• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić dominira u NBA: Pogledajte ove procente, sve je jasno

Nikola Jokić je najbolji košarkaš u NBA ligi i to je jasno svima. A zašto nije dobio MVP nagradu prošle godine, to je već druga tema...

 Struka smatra da je Jokić najbolji centar u NBA Izvor: Profimedia

Pred početak nove NBA sezone tradicionalno su generalni menadžeri NBA timova odgovarali na brojna pitanja i pokazali su da apsolutno nema igrača koga struka u Americi više cijeni od Nikole Jokića.

Čak 93 odsto generalnih menadžera reklo je da je Nikola Jokić najbolji centar lige, pa je jasno da prošlogodišnja MVP nagrada za Džoela Embida nije završila u pravim rukama... Što se tiče MVP trke Jokić je dobio 43 odsto glasova, a na drugom mjestu je Janis Adetokumbo sa "samo" 20 odsto. Prema mišljenju pola generalnih menadžera timova u NBA Jokić ima najveći košarkaški IQ u ligi, a 80 odsto ispitanika ga smatra za najboljeg internacionalnog igrača najbolje lige svijeta. 

Jokić je ubjedljivo najcijenjeniji centar, a najbolji plej sa 63 odsto glasova je Stef Kari, dok je najbolja dvojka sa isto toliko glasova Devin Buker. Džejson Tejtum je sa 47 odsto glasova najcenjenija trojka, a Janis Adetokumbo je dobio čak 97 odsto glasova za najboljeg krilnog centra!

Što se tiče borbe za titulu Boston i Denver imaju po 33 odsto šansi, a Milvoki 23 odsto prilike za titulu, dok su svi ostali mnogo ispod. Najviše glasova za najboljeg denfazivca lige dobio je Janis Adetokumbo sa 40 odsto, a Erik Spolstra je sa 73 odsto glasova ubjedljivo najbolji trener.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC