• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea m:tel u odličnoj seriji, ali Jovanović upozorava: Igramo protiv sjajne - atipične ekipe!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U devetom kolu ABA lige Aleksandrovčani će ugostiti Zadar (petak, 20 časova).

 Vladimir Jovanović Izvor: ABA liga j.t.d/Dragana Stjepanović

Igokea m:tel igra veoma dobro u posljednje vrijeme, a nakon što su Aleksandrovčani "skinuli skalp" favorizovanim Partizanu i Budućnosti, sada će pred domaćom publikom ugostiti Zadar.

Protiv Zadrana, tim Vladimira Jovanovića pokušaće da nastavi sa kvalitetnim izdanjima i upiše novi trijumf, sedmi u regionalnom takmičenju, čime bi se dodatno učvrstio na samom vrhu ABA lige.

"Igramo kod kuće protiv odlične ekipe Zadra, koja je u odnosu na prošlu godinu zadržala sve noseće igrače i uradila kvalitetnu doselekciju. Oni igraju fenomenalno i ove sezone kao i prošle, jako su atipični, imaju dobra tijela i dobro trče, igraju sjajno u tranziciji, opasni na ofanzivnom skoku. U principu, igraju atipičnu košarku i stvarno su protivnik koji treba da se doživi jako ozbiljno. Pokazali su i na domaćem i gostujućem terenu da skinu velike skalpove. Trener Jusup radi fenomenalan posao već godinama, već je to njegov prepoznatljiv stil košarke. Na nama je da odigramo najbolju košarku što možemo u ovom trenutku, da ispoštujemo sve što smo spremali i da pokušamo da budemo pravi u svim tim zadacima koje smo postavili", oprezan je trener Jovanović.

Zadar je trenutno na polovičnom učinku (4:4), a i Nikola Tanasković očekuje neizvjestan meč, s obzirom da rival ima izuzetno nezgodan tim.

"Očekuje nas utakmica u Laktašima sa ekipom Zadra koja je ozbiljan protivnik. Igraju dobro u oba smjera i na domaćem i na gostujućem terenu. Mi moramo dati maksimum od sebe i očekujemo da odbranimo domaći teren", poručio je košarkaš Igokee m:tel.

Duel Igokee m:tel i Zadra na programu je u petak od 20 časova.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC