• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ispovijest Nikole Jovića: "Ne znam kuda sve ovo ide, kao da trenutno nema izlaza za mene!"

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jović pričao je o Majamiju i teškom momentu u kom se trenutno nalazi u klubu.

 ispovijest nikole jovića  Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jović (20) odigrao je fenomenalno Svjetsko prvenstvo u dresu Srbije i očekivalo se da će u Majamiju dobiti minutažu za dokazivanje u NBA ligi. To se nije dogodilo, igrao je u predsezoni, pa je na početku sezone prebačen u Razvojnu ligu, a na posljednjem meču protiv Bruklina igrao je čak i na poziciji centra.

Najbolji igrač tima Džimi Batler ga hvali, vidi njegov potencijal, ali Nikoli ne odgovara trenutna situacija. Priznao je to i on sam.

"Nije lako, teže mi je nego prošle godine. Imam osjećaj da mogu da igram i da zaslužujem, oni misle da nisam još uvijek spreman i razumijem ih. Nema tu šta, ne znam kuda sve ovo ide, pokušavam da budem što više na terenu. Čak i kad igram imam osjećaj da me možda koriste na pogrešan način. Nadam se da će neke stvari da se promijene, nastaviću da radim. Podržavam sve što rade za mene, biće bolje sigurno", rekao je Jović za "MaxBet radio".

Osvrnuo se na meč sa Netsima gdje je bio na poziciji centra.

"Više se to odnosilo na igru u odbrani. Kao da ne koriste ono u čemu sam dobar, a da forsiraju ono u čemu sam lošiji. Zbog takvih stvari se ne osjećam najbolje na terenu. Znam da mogu da igram na više pozicija i na više načina, ali kao da pokušavaju da me limitiraju. Snalazim se, pokušavam da izvučem najbolje, ali stvarno nije lako."

Otkrio je da je on insistirao da ga prebace u Razvojnu ligu.

"Insistirao sam na tome, nema poente da poslije dobrog ljeta sjedim cijelu sezonu. Čak mi se i ta 'Dži liga' sviđa, ali tamo igram na poziciji centra. Kao da trenutno nema izlaza za mene, još uvijek ne vidim svjetlo na kraju tunela, ali sam siguran da će ga biti."

Za kraj je pričao o Mundobasketu gdje je bio jedan od najboljih igrača Srbije. 

"Donijelo mi je to samopouzdanje, zato sam i bio srpeman za novu sezonu, mislio sam da će bolje izgledati i da sam pokazao da mogu da igram na najvišem nivou. Njima to izgleda nije bilo dovoljno, ali se nadam da će biti bolje. Nisam očekivao da ću u Majamiju igrati kao centar, moraću u budućnosti više o tome da razmišljam", zaključio je Jović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Da sam na tvom mestu, bez razmisljanja bih molio Obradovica da igram kod njega.. bolje skole nema. Za dve tri godine bices zver od igraca..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC