• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Jović podijelio Teovu magiju - navijači ga zovu u Zvezdu!

Autor Dragan Šutvić

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović velika je želja navijača Crvene zvezde, nakon što se oglasio na Tviteru.

 navijači crvene zvezde hoće nikolu jovića  Izvor: Twitter/Euroleague/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su (93:71) od Olimpije iz Milana u 10. kolu Evrolige, a Miloš Teodosić je istakao da je to najlošija partija crveno-bijelih u ovoj sezoni. Ipak, iskusni plejmejker je imao i neke sjajne poteze na utakmici nakon koje je kritikovao svoju igru i pristup meču, pa su tako navijači mogli da uživaju u trojci koja je upala u koš gostiju na samom završetku druge četvrtine. To je oduševilo i Nikolu Jovića!

Srpski košarkaš koji trenutno nastupa za Majami, odnosno njihov razvojni tim, impresioniran je bio magijom Miloša Teodosića protiv Stefana Tonuta, koji je "poslat po burek". Italijanski košarkaš je u stilu fudbalskog beka uklizao ka aut liniji, a srpski plejmejker ostao da neometan pogodi za tri poena i donese prednost Zvezdi. Taj potez je Jović obilježio sličicama čarobnih štapića, a navijači Crvene zvezde odmah su ga pozvali da bude novo pojačanje kluba! Pogledajte njegovu objavu:

Brojni navijači Crvene zvezde nisu marili za to što je Erik Spolstra nedavno istakao da na Floridi računaju na srpskog košarkaša, a Džimi Batler zaključio da će Nikola Jović biti lider tima kada on ode iz Majamija. Želja da srebrni reprezentativac Srbije sa Mundobasketa na Filipinima obuče crveno-beli dres kod navijača je jača od izjava iz SAD, pa će Nikola i u narednim danima dobijati "ponude" da se vrati za Beograd.

Podsjećamo, Nikola Jović je nakon samo godinu i po dana u seniorskom timu Mege izašao na NBA draft, gdje je izabran kao 27. pik. Od leta 2022. godine je u NBA ligi i do sada je odigrao 17 mečeva uz prosjek od 5,6 poena i 2,7 skokova. Zanimljivo, rođen je u Lesteru gdje je njegov otac profesionalno igrao košarku, a kao dječak je trenirao vaterpolo u Partizanu i bio je izuzetno talentovan.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC