• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirotić ne dolazi u Beograd: Olimpija u ogromnim problemima pred meč sa Partizanom!

Autor Dragan Šutvić

Nikola Mirotić definitivno neće igrati protiv Partizana u 13. kolu Evrolige u Beogradu.

 mirotić ne igra protiv partizana Izvor: Fabrizio Carabelli/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije bilo Nikole Mirotića na meču Olimpije iz Milana samo dva dana pred duel sa Partizanom! Bez svog najskupljeg i najboljeg igrača uspeli su izabranici Etorea Mesine da budu nadomak pobjede nad Bajernom, ali im je trijumf ukrao Serž Ibaka! Iskusni centar je u posljednjim sekundama regularnog dijela pogodio trojku za izjednačenje, a u produžetku je Bajern bio bolji sa 91:84.

Iskusni krilni centar je povrijedio Ahilovu tetivu, a pošto ga nije bilo u utorak sigurno je da ga nećemo vidjeti ni u četvrtak na meču sa Partizanom u "Beogradskoj areni". Bez njega u sastavu Olimpiju je predvodio Ševon Šilds sa 26 poena, a kod pobednika najbolji je bio Karsen Edvards koji je istakao kandidaturu za MVP-a kola sa 32 poena. Serž Ibaka je upisao dabl-dabl sa 20 poena i 12 skokova, 

Nakon što je Anadolu Efes u prvom meču večeri uspio da desetkovan savlada Panatinaikos 71:68 Alba je upisala tek drugu pobjedu ove sezone. Na svom terenu su savladali Žalgiris 64:62, a najzaslužniji za to je bio Johanes Timan sa 16 poena koji je bio jedini dvocifreni u svom timu.

U derbiju kola Real Madrid je pokazao da je ove sezone najbolja ekipa Evrolige pobjedom nad Olimpijakosom u Pireju 77:71. Džanan Musa je blistao sa 23 poena, a Mario Hezonja je dodao dabl-dabl od 18 poena i 10 skokova dok je kod Olimpijakosa Tomas Vokap imao 17 poena. Reprezentativac Srbije Nikola Milutinov je upisao tek 4 poena i 5 skoka, a Filipa Petruševa nije bilo na terenu.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC