• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokić objasnio zašto sada nosi kineske patike!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nikola Jokić je odlučio da promijeni tehničkog sponzora i imao je svoje razloge za to.

 Zašto je Jokić prekinuo sa Najkom i prešao na 361 patike Izvor: Profimedia/USA TODAY Sports / ddp USA

Srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio je da prekine saradnju sa svojim tehničkim sponzorom "Najkijem", sa kojim je praktično sarađivao od kada je došao u NBA ligu, a odmah je objavljeno i čije patike će nositi u budućnosti. U pitanju je kineski brend "361" koji nije naročito poznat van Azije, a sada planira veliki prodor u NBA ligu pošto je angažovao najboljeg košarkaša na svijetu. Ujedno i jedno od najprepoznatljivijih lica lige.

Mnogi su spekulisali da je to zbog odluke "Najkija" da ni poslije toliko godina saradnje ne napravi personalizovane patike Nikole Jokića, kao što to imaju najveći superstarovi NBA lige, međutim i da je to istina - nećemo čuti od Somborca. Želio je da "spusti loptu" i pojasni o čemu se radi.

"Na moju odluku je mnogo uticao moj saigrač Aron Gordon (ima ugovor sa "361", prim. aut.), ali i oni sami. Bili su zaista direktni i iskreni sa mnom. Razgovarao sam sa Eronom u vezi sa svime, on mi je rekao da su dobri, brzi i da slušaju igrača. Zaista sam zadovoljan dosadašnjim odnosom...", kazao je Nikola Jokić koji nije otkrivao detalje ugovora, ali se spekuliše da su u pitanju finansijski uslovi koji su drastično bolji od "Najkija".

Ipak, čini se da je Jokić to sve prepustio agentima i da se nije bavio onome šta piše na papiru: "Čak i ne znam na koliko smo godina potpisali ugovor, ali oni zaista pokušavaju da naprave što udobnije patike. Pitaju me poslije svakog treninga i poslije svake utakmice kako se osjećam", naglašava Somborac.

Iako je promijenio patike, nema nikakvog odstupanja u Jokićevoj igri i već večeras od 20.30 ćemo ga gledati u specijalnoj utakmici na Božić protiv Golden Stejta. A nakon toga dobija odmor da uživa u svojoj vili, pogledajte kako izgleda:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC