• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolnica u Armaniju - Mirotić povrijeđen, Nejpir ne može na teren, a sad je i Šilds ispao iz tima!

Autor Nemanja Stanojčić

Šavon Šilds se povrijedio i neće moći da pomogne Armaniju u narednom periodu.

 Olimpija Milano - povrijeđeni Mirotić, Nejpir, Šilds Izvor: BEAUTIFUL SPORTS/Carabelli / imago sportfotodienst / Profimedia

Armani je u ogromnim problemima, povrede se nižu. Šavon Šilds je najnoviji na toj listi i biće van terena najmanje dvije sedmice, a možda i duže. Etore Mesina imaće ogromne probleme prilikom izbora igrača za meč sa Baskonijom u Italiji (četvrtak 20.30 časova).

"Šilds je doživio povredu mišića na treningu i biće ponovo pregledan za dvije sedmice", navodi se u saopštenju Armanija. Italijanski mediji tvrde da će pauzirati duže, spekuliše se da bi i mjesec dana mogao da bude van terena, što bi mogao da bude ogroman problem za tim u borbi za plej-of elitnog takmičenja.

Trenutno su na 14. mjestu sa skorom 6-10 koliko ima i Crvena zvezda. Za duel sa španskim timom sigurno neće igrati Nikola Mirotić, koji se još oporavlja od povrede, Maodo Lo, Đampaolo Riči, dok je Bili Beron pod upitinikom i postoji šansa da se nađe na parketu. Kevin Pengos nije igrao još od petog kola i mala je vjerovatnoća da će zaigrati, posebno pošto navodno pregovara sa Valensijom.

Kada je u pitanju Šabaz Nejpir, on je iz Zvezde otišao u Milano, ali ne može da igra protiv Baskonije. Kod njega nije u pitanju povreda, već pravilnik Evrolige po kom ne može da igra do 18. kola, dakle do gostovanja Olimpijakosu u Atini (2.1 u 20.15 časova).



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC