• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejpir zvanično potpisao - Amerikanac se vratio u Milano!

Autor Dragan Šutvić

Šabaz Nejpir i zvanično je novi košarkaš Armanija.

 šabaz nejpir potpisao za milano Izvor: MN PRESS

Šabaz Nejpir i zvanično je novi košarkaš Armanija! Saga oko prelaska američkog košarkaša u Milano i odlaska iz Crvene zvezde konačno završena što je potvrđeno na zvaničnim profilima kluba. Uz to stoji poruka "Vratio sam se". Ponovo je došao u klub u kom je igrao prošle sezone.

On je u utorak uveče napravio skandal, pošto je odbio da igra protiv Reala jer je ušao u pregovore sa Armanijem. Izašao je na trening, zagrijavao se i onda se presvukao i u civilu je gledao meč. Trener Zvezde Janis Sferopulos otkrio je da je to razlog neigranja, a Šabaz se posle toga javio na Instagramu i napisao mu "da kaže istinu pred kamerama". Ispostavilo se da je ipak to i bila istina, pošto je samo dva dana kasnije i zvanično potpisao.

Haos se nastavio i u srijedu pošto se znalo da Šabaz ide u Milano i da se samo čekaju završni detalji. Međutim, trener Etore Mesina je sve to demantovao i "pecnuo" Sferopulosa rečenicom da je "on bolje informisan od njega". Teško je vjerovati da italijanski stručnjak nije znao šta slijedi i šta će se dogoditi, zbog toga se i Zvezda oglasila tokom dana i potvrdila raskid ugovora sa tom klauzulom za Armani.

Nejpirov boravak u Beogradu pamtiće se po više loših nego dobrih stvari. Kako zbog loše forme i slabih partija na parketu, tako i zbog povreda, skandaloznih poteza, laži... Čak ni saigrači nisu znali šta se dešava prije meča sa Realom. "Nisam znao šta se dešava, samo sam saznao da neće biti u 12, nisam mnogo razmišljao o tome", prokomentarisao je Nemanja Nedović.

Pogledajte objavu italijanskog tima:

Izvor: instagram/Olimpiamilano1936

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC