• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Crvenoj zvezdi! Šabaz Nejpir udario na trenera: "Reci istinu!"

Autor Dragan Šutvić

Plejmejker crveno-bijelih uzvratio!

 crvena zvezda sukob nejpira i sferopulosa  Izvor: MN PRESS

Američki plejmejker Šabaz Nejpir više neće igrati za Crvenu zvezdu, nakon što je trener Janis Sferopulos rekao da mu je tražio da ne nastupi protiv Real Madrida u strahu od povrede, jer pregovara sa drugim timom. Nakon što je napustio "Štark arenu" uz veoma kratku poruku, Nejpir je bio "pričljiviji" na Instagramu - tamo se obratio treneru riječima: "Govori istinu pred kamerama!".

U svakom slučaju, kratka i neuspješna epizoda Šabaza Nejpira u Crvenoj zvezdi je gotova. Iako se u utorak pred meč protiv Real Madrida on pojavio na zagrijavanju, nije bio u timu kada su košarkaši crveno-bijelih istrčali na parket Štark arene pola sata pred meč. Presjedio je meč u trenerci i sa kapom na glavi i izvjesno je da ga više nećemo gledati u Zvezdinom dresu.

"Šabaz je u pregovorima da promijeni ekipu i rekao mi je jutros da neće da rizikuje povredu i tražio da ne igra. Neće se vratiti. Sam je sebe izbacio iz ekipe", rekao je Sferopulos poslije meča. On je takođe komentarisao i Nejpirove loše igre, ocijenivši da nije pružao poenterski doprinos i da nije imao dobre partije u crveno-bijelom.

Zvezda je u ponedjeljak dovela novog centra Fredija Gilespija, a u toku je i njena aktivna potraga za novim plejmejkerom, jer je Nejpir definitivno završio na Malom Kalemegdanu.

"Naravno da pokušavamo da nađemo igrače, da li mislite da nećemo? Tražimo da nađemo najbolja moguća rešenja, da budu pojačanja i da učine tim boljim. Nećemo da dovedemo igrače samo da bismo ih dovodili, da bismo imali nova imena. Tržište je veoma malo, svi traže plejmejkere, centre, sad nije lako naći slobodne igrače, ali pretražujemo tržište. Ne moramo da govorimo insajderske informacije, mi smo porodica, a vi mi ne govorite šta se događa u vašoj porodici. Šta hoćete da kažete, da ne pokušavamo da učinimo tim boljim dovođenjem dobrih igrača? Pokušavamo. Doveli smo Fredija (Gilespija), za kojeg vjerujem da će nam pomoći, ali naravno da tražimo igrače koji će na isti način pomoći ekipi", rekao je Sferopulos poslije meča.

Poslije nekoliko sezona "koketiranja", Šabaz Nejpir potpisao je ovog ljeta za Zvezdu, dobio najveći ugovor u ekipi, ali u crveno-bijelom nije opravdao ni očekivanja, ni platu. Povrh svega, rastanak postaje veoma mučan.

Pogledajte

00:17
Šabaz Nejpir
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC