• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tripl-dabl" Nikole Jokića razbio Indijanu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nikola Jokić je nastavio sa nevjerovatnim igrama ove sezone, sada je stradala Indijana!

 Nikola Jokic tripl dabl u pobjedi Denvera nad Indijanom Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikola Jokić je opet izdominirao! Sjajni Somborac je u pobjedi Denvera nad Indijanom114:109 uspio da ostvari tripl-dabl uz 31 postignut poen, 13 skokova i 10 upisanih asistencija. Nisu mu mogli centri Indijane ništa, iako je Majls Tarner završio meč sa 22 poena i 6 skokova.

Osim Jokića sjajno je raspoložen bio i Džamal Marej sa 31 poenom, 8 skokovai 7 asistencija i to je bilo dovoljno da nadoknadi činjenicu da je treći najefikasniji bio Kentevijus Koldvel Poup sa 14 poena i da je od ostatka tima smo još Redži Džekson sa 13 poena bio dvocifren. 

Denver je ovom pobjedom došao nadomak prvog mjesta na Zapadu gdje i dalje vodi bitku sa Oklahomom i Minesotom za sam vrh. A Oklahoma je savladala Portland u dramatičnom meču 111:109. Vasilije Micić je opet jedva vidio teren i završio je meč sa jednim poenom. Najefikasniji je bio Šej Gildžus Aleksander sa 33 poena, 10 asistencija i šest skokova, dok je nekadašnji centar Crvene zvezde Duop Rit upisao 10 poena, 4 skokova i 3 asistencije. Davis Bertans je igrao, ali se nije upisao u strelce. 

U derbiju Los Anđelesa Klipersi su pobijedili Lejkerse 127:116, a osporavani Dianđelo Rasel je zalistao sa 27 poena, 10 asistencija i 5 skokova. Entoni Dejvis je imao 26 špoena i 12 skokova, ali su Klipersi bili raspoloženiji. Čak šestorica su bila dvocifrena uz Džejmsa Hardena kao najefikasnijeg sa 23 poena i 10 asistencija.

Njujork Niksi su savladali Bruklin NEtse 108:103 uprkos sjajnoj partiji Majlsa Bridžisa sa 36 poena i po 5 asistencija i skokova. Ipak Džejlen Branson i Džulijus Rendl su sa po 30 poena vodili Nikse do pobjede. U posljednjem meču dana Nju Orleans Pelikansi su postigli nevjerovatnih 153 poena i savladali su Jutu sa 153:124. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC