• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko pred derbi tačno zna kako: "Analiziraćemo ono što se desilo prije dvadesetak dana"

Željko Obradović i Zek Ledej dali su svoje komentare pred vječiti derbi sa Crvenom zvezdom.

 Obradović i Ledej najava Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Partizan je savladao Žalgiris u Evroligi, ali za odmor nema vremena. Naredni rival je onaj najveći i to već u nedjelju! Od 19 časova će crno-bijeli gostovati Crvenoj zvezdi u okviru 18. kola ABA lige i pritisak će biti na njima. Tim Željka Obradovića ima četiri poraza, dva više od prvoplasirane Zvezde i pobedom bi uhvatio posljednji voz za eventualno prvo mjesto na tabeli.

S obzirom da su crno-bijeli pobijedili i u prvom dijelu sezone jasno je da bi pobjedom došli do boljeg međusobnog skora, a Željko Obradović je istakao da će se njegov tim fokusirati na analizu meča sa Zvezdom od prije dvadesetak dana u Evroligi kada je Zvezda pobijedila 88:72. 

"Danas ćemo analizirati utakmicu od prije dvadesetak dana protiv Crvene zvezde. Nadam se da su se igrači odmorili noćas i da ćemo večeras imati koliko-toliko normalan trening. Ima igrača koji nisu igrali sinoć, neki su bili van tima pa ćemo da vidimo ko je tu najopterećeniji. Najveću minutažu su imali Ledej, Naneli i Doužer. Oni će biti u nekom slabijem ritmu, a ostali će raditi jedan pristojan i normalan trening", istakao je Obradović. 

Zek Ledej je istakao da očekuje nevjerovatnu atmosferu, ali je naglasio da je njegov tim jako spreman za novu sezonu. "Biće sigurno luda atmosfera, mi moramo ostati fokusirani, dobro pripremljeni za našu igru koju treba da igramo od početka do kraja utakmice", naglasio je Ledej.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC