• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostoja Mijailović se oglasio zbog "Žoca": Pošto mnoge ta tema danas interesuje...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ostoja Mijailović poručio da Željko Obradović ima podršku kluba.

 Ostoja Mijailović tvrdi da Željko Obradović ima podršku kluba Izvor: VLADIMIR MARKOVIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se o statusu Željka Obradovića nakon pet poraza u nizu za crno-bijele u svim takmičenjima. Prvi čovjek Partizana objasnio je da Obradović i dalje ima punu podršku, bez obzira na krizu u kojoj se klub trenutno nalazi.

"Pošto mnoge danas jedna tema interesuje, a nikome nisam posebno odgovarao, potvrđujem da Željko Obradović, igrači i svi zaposleni u klubu imaju moju podršku. Nema šumova, istina je jedino da smo u krizi rezultata. Ali je važno da znaju svi kako je klub stabilan i da nesmetano funkcioniše. Svi smo mi crno-bijela porodica i kad pobjeđujemo i kada gubimo", napisao je Mijailović na Tviteru.

Podsjetimo, Obradović je nakon poraza od Bajerna (79:78), trojkom u posljednjoj sekundi, rekao da zajedno sa svojim stručnim štabom mora da se "zapita šta dalje", što je očekivano uplašilo navijače crno-bijelih, pa se čak i Aco Petrović oglasio i poručio da nema potrebe da se razmišlja o tako radikalnim potezima.

Rukovodstvo i te kako vjeruje Obradoviću koji je prošle sezone sa Partizanom uspio da prekine dominaciju Crvene zvezde na Jadranu, a sa klubom je igrao i TOP8 Evrolige. Ove sezone rezultati nisu podjednako dobri, sada Partizan kaska u ABA ligi i izvjesno je da neće sa prvog mjesta u plej-of, dok je sada pod znakom pitanja i plej-in Evrolige jer su porazom od Bajerna pali "ispod crte".

Izlazak iz krize Partizan će pokušati da nađe prvo na gostovanju Igokei u Laktašima, a potom na Kupu Radivoja Koraća u Nišu gdje će nastojati da dođu do trofeja.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dejan

Ta tema najvise zanima Gadjigla i Gadjiglovce..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC