• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bastijan Švajnštajger u Beogradu proslavio pobjedu Bajerna nad Partizanom! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji njemački fudbaler, a sadašnji "srpski zet" Bastijan Švajnštajger slavio pobjedu omiljenog kluba.

 Bastijan Svajnstajger slavio sa igracima Bajerna u Beogradu Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna (79:78) u 26. kolu Evrolige, a meč u Begoradskoj areni gledao je i slavni njemački sportista. Nekadašnji fudbaler minhenskog Bajerna Bastijan Švajnštajger (39), inače suprug srpske teniserke Ane Ivanović, još jednom je posjetio Beograd - ovog puta kako bi uživao u spektakularnoj košarkaškoj predstavi.

Zna se da Ana čitavog života navija za Partizan, a da je i Bastijan nekoliko puta gledao crno-bijele u društvu njene porodice.

Ipak, djeluje da ovog puta nije imao dilemu za koga će navijati u Beogradu - bio je to tim sa čijom je fudbalskom sekcijom bilježio najveće uspjehe svoje klupske karijere. Švajnštajger je zajedno sa košarkašima Bajerna proslavio pobjedu u Beogradu, a njemački klub se pohvalio fotografijama iz svlačionice.

Na njima se vidi nekoliko košarkaša njemačkog tima i Bastijan Švajnštajger među njima, a u drugoj objavi Bavarci su se pohvalili da i dalje imaju maksimalan učinak kada ih bivši fudbaler prati. Po njihovim riječima, skor je 3:0 u korist Bajerna kada srpski zet dođe na utakmicu košarkaškog kluba - jedna od njih bila je i protiv Partizana u Minhenu!

Podsjećamo, Bastijan Švajnštajger je već sa 14 godina stigao u Bajern iz Minhena, a nakon četiri godine u mlađim kategorijama prekomandovan je u rezervni tim. Ubrzo je njegov talenat primijećen i već sa 18 godina dobio je priliku u timu Otmara Hicfilda. Za Bajern je odigrao čak 500 utakmice i postigao 68 golova, a kasnije je dvije sezone proveo u Mančester junajtedu i tri u Čikagu.

Sa njemačkim timom osvojio je osam titula, sedam kupova i po jedan Liga kup i Superkup Njemačke. Takođe, bio je prvak Evrope u dresu Bajerna iz Minhena, dok je sa reprezentacijom Njemačke bio šampion svijeta 2014. godine.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Mešavina zvižduka i aplauza za košarkaše Partizana
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC