• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Željko Obradović vikao na Kevina Pantera da pravi faul, kapiten crno-bijelih ga ignorisao! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte još jednom odlučujući trenutak utakmice u "Areni", gdje je Bajern pobijedio Partizan trojkom u posljednjoj sekundi.

 Zeljko Obradovic vice na Kevina Pantera da napravi faul Izvor: Twitter/EuroLeague/Screenshot

Partizan je prethodne večeri doživio neočekivan poraz protiv Bajerna (79:78) i to trojkom u posljednjoj sekundi preko Fransiska, pa je sve iznenadilo zbog čega crno-bijeli nisu pravili faul. Ubrzo je Željko Obradović na konferenciji za medije objasnio da je to upravo bila njegova namjera, da je Kevinu Panteru signalizirao da napravi faul, međutim kapiten Partizana ga je ignorisao i to je Bajern surovo kaznio.

Dok je Fransisko bio s loptom, Obradović je urlao na Pantera da napravi faul, a to je prepoznao Ibaka i "popeo se u blok" nakon kog je Kaminski ostao u mis-meču sa francuskim košarkašem. Ispostavilo se da mu je mnogo teže da ga brani, pa je Fransisko fintom izbacio čuvara i postigao trojku.

Da li bi sve bilo drugačije da je Panter, koji je prije i poslije toga promašio šut za tri poena, poslušao trenera Željka Obradovića? Vrlo moguće, a pogledajte i sami na snimku šta se desilo:


"Kako vi znate da nisam tražo da prave faul? Ušao sam u teren i vikao faul, faul. Kako nam je Virtus dao trojku, na dva razlike? Šta se radi, samo jednu stvar ne smijete u toj situaciji, da primite trojku. Ako treba da bude poraz na mene, nemam nikakav problem, naravno, ne želim da svaljujem krivicu na igrače, isto sam rekao i poslije Splita. Očigledno je da nekima ni ovakva atmosfera nije dovoljna. Kada je ekipa u ovakvom momentumu odgovoran je trener", poručio je Obradović na burnoj konferenciji za medije poslije meča.

Podsjetimo, zbog ovog poraza Partizan je pao "ispod crte" na tabeli Evrolige i sada će mu biti znatno teže da se plasira u plej-of, pošto mora da juri za drugim timovima u preostalih osam kola.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:26
Mešavina zvižduka i aplauza za košarkaše Partizana
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić
Izvor: MONDO/Nemanja Stanojćić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC